SOLIDWORKS PDM 2023 Yenilikleri

SOLIDWORKS PDM, CAD dosyalarını depolamak için güvenli bir kasadan daha fazlasını sunar. Ekiplerinizin hızlı erişim için tasarım verilerini güvenli bir şekilde depolamasına, dizine eklemesine, sürüm kontrolüne ve birden fazla konumda tasarımlar üzerinde işbirliği yapmasına olanak tanır. Ayrıca elbette ki veri kaybıyla ilgili endişelerin de tamamen ortadan kaldırmasını sağlar.

Her yeni sürümde SOLIDWORKS PDM performansı, kullanılabilirliği ve güvenliği geliştirir. En son sürüm olan SOLIDWORKS PDM 2023 getirdiği yenilik ve geliştirmelerle bu alanlarda öne çıkar. Şimdi dikkat çeken geliştirmelerden birkaçına göz atalım.

Arttırılmış Performans

Performans açısından dosya sürümü yükseltme aracı artık daha hızlı. Kullanıcıların en son sürümün üzerine yazarken SOLIDWORKS dosyalarını daha hızlı yükseltmelerini sağlar. Geniş alan ağı performansı (WAN) da iyileştirilerek istemci ile arşiv veri tabanı iletişimi hızlandırılmıştır.

Daha İyi Görselleştirme

SOLIDWORKS PDM 2023’te, görselleştirmeyi iyileştiren çeşitli geliştirmeler vardır:

  • Alıcıları değişiklikler konusunda uyarmak ve tasarım verilerini daha net bir şekilde iletmek için HTML kullanarak e-posta bildirimi şablonlarınızı özelleştirebilirsiniz.
  • Kullanıcının gördükleriyle ilgili şirkete özel bilgileri otomatik olarak görüntüleyen, yeni veri kartı aracı ipuçlarıyla verilerinizi daha iyi anlaşılabilir.

Daha Sıkı Güvenlik ve İzleme

SOLIDWORKS PDM 2023’te güvenlik her zamankinden daha sıkı. Dosyaların ne zaman ve nereye indirildiğini görmek için bireysel kullanıcılar tarafından dosya indirmelerini kolayca izleyin. Dosya trafiği artık arşiv sunucusu ile istemci arasında şifrelenmiştir, bu nedenle yanlış ellere geçerse verilere erişilemez.

Bunlar, SOLIDWORKS PDM 2023’teki harika özelliklerden sadece birkaçı diyebiliz. Tam liste için buraya veya SOLIDWORKS’teki diğer yenilikleri incelemek için burada ki bağlantıya tıklayın.

 

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir