SOLIDWORKS ile Entegre
3 Boyutlu Mobilya Yazılımı

WOODEXPERT; SOLIDWORKS ortamında 3 boyutlu olarak mobilya tasarımının yapılmasını sağlayan, mobilya endüstrisi için özel olarak geliştirilmiş bir CAD çözümüdür. Sadece mobilya tasarımı değil, malzeme listesi, cnc g kodları, üretim belgeleri ve maliyet analizi dahil bütün ihtiyaçlarınızı kapsar!

Videoyu oynat

WOOD EXPERT, mobilya endüstrisi için özel olarak geliştirilmiş CAD çözümüdür.

Tasarım

SOLIDWORKS ortamında tasarımın avantajıyla birlikte; tasarım sürecinde gerekli olan önceden tanımlanmış bileşenleri ve bağlantı parçalarını sağlar. Mobilya tasarımında ihtiyaç duyduğunuz bütün tasarım yetenekleri otomatikleştirilmiştir.

Videoyu oynat

Teknik Resim

Tek bir tıklamayla üretim için gerekli verilerle bileşen çizimlerini oluşturabilirsiniz. Üretim için gerekli 2D teknik resimler, CAM formatı, kaplamalar, kenar bandı, damar yönü gibi bütün detayları anında oluşturabilirsiniz. Ayrıca tasarım detayları, tablolar halinde dışarı aktarılabilir.

Videoyu oynat

Ürün Ağacı (BOM)

Mobilya sektöründe, tasarımcının işi tasarım süreci ile sınırlı değildir. BOM modülümüz, ürünün değerlemesi ve üretimi için gerekli tüm verileri üretir. Malzeme listesinin yanı sıra paketleme fonksiyonu ile zenginleştirilmiştir.

Videoyu oynat

CAM

SOLIDWORKS ile tam entegrasyon, SOLIDWORKS CAM'de programların hızla oluşturulmasını ve NESTINGWORKS'te pano kesimlerinin hazırlanmasını sağlar. WOODEXPERT CAM ile NC kodu üretebilirsiniz.

Videoyu oynat

WOODEXPERT Fonksiyonları

Mobilya tasarım ve imalat sürecinde ihtiyacınız olan bütün araçları sunan WOODEXPERT’ten başlıca özellikler. 

Bileşenlerin Konfigürasyonu

Malzeme Doğrulanması

Bağlantı Delikleri

Üretim Raporları

Çakışma Tespiti

Bileşen Kitaplığı

CAM ve Nesting

2D Dökümantasyon

OpenGL ile bileşen ekleme

Ürün Ağacı

Ürün Ağacı

Modellerin Uyarlanması

Fiyat Teklifi

Mobilya tasarım uzmanı WOODEXPERT’e Armada Yazılım farkıyla sahip olmak için hemen fiyat teklifi alın.

woodexpert teklif