SOLIDWORKS Kiralama ile Düşük Maliyetli SOLIDWORKS Almak

SOLIDWORKS almak istiyorsunuz ancak başlangıç maliyetlerinden tedirginseniz muhteşem bir alternatifiniz var! SOLIDWORKS Kiralama, dönemsel olarak SOLIDWORKS’u en uygun fiyatla temin edebileceğiniz yöntemlerden birisidir. Diğer yöntem tahmin edeceğiniz üzere bulut tabanlı çözüm olan 3DEXPERIENCE! Konumuzu dağıtmadan SOLIDWORKS lisans kiralama konusunda ki detayları sunalım.

SOLIDWORKS Kiralama Nedir?

SOLIDWORKS Dönem Lisansı, tanımlanan süre boyunca SOLIDWORKS’u kullanabileceğiniz bir modeldir. Her zaman ki kalıcı lisanslama modeline kıyasla uygun bütçeleme ve daha düşük ön maliyetler cezbedicidir. Ayrıca aşağıdakilerin tamamıda bu lisanslama modeline dahildir:

  • SOLIDWORKS teknik destek hizmeti
  • SOLIDWORKS yazılımının ve hizmet paketlerinin en son sürümlerine anında erişim
  • Çevrimiçi dersler, e-Kurslar, öğrenme yolları ve 3DEXPERIENCE World teknik oturumlarını içeren Knowledge Base ve MySolidWorks Standard dahil olmak üzere SOLIDWORKS ürün eğitimine erişim
  • SOLIDWORKS ve 3DEXPERIENCE eğitimlerinin yer aldığı mühendislik platformu AREX Platformu’na tam erişim
  • Certified SOLIDWORKS Professional ve SOLIDWORKS Associate sınavlarına ve sınava hazırlık kaynaklarına özel erişim

Kolaylaştırılmış lisans yönetimi

Yöneticilerin lisans yönetimini kolaylaştırmasına yardımcı olmak için, SolidNetWork License Manager Server’da geliştirmeler getiriyor. Bu geliştirmeler, kurulumu değiştirmeye gerek kalmadan kolayca yeni seri numaraları ekleme/kaldırma, süreli lisanslar ile kalıcı lisanslar arasında net bir ayrım yapmanızı sağlıyor.

SOLIDWORKS Lisans Yönetimi

SOLIDWORKS’u hangi dönemlerle kiralama yapabilirsiniz?

SOLIDWORKS Kiralama yöntemiyle 3 ay ve 1 yıl dönemlik olarak edinebilirsiniz. Daha fazla özelleştirme ve diğer alternatifler için Armada Yazılım ekibini hemen arayabilirsiniz.

SOLIDWORKS Kiralama konusunda halen kararsız mısınız?

SOLIDWORKS’u hangi yöntemle kullanacağınıza halen karar veremiyor musunuz? Armada Yazılım olarak ihtiyacınız ve sektörünüze uygun en verimli seçenekleri size sunabiliriz. Uzman ekibimizle görüşmek ve SOLIDWORKS fiyatları hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçin.

3DEXPERIENCE Platformunu belki de tam size göre!

Ürün geliştirme sürecinizde bütçeler hiç bir şey engel olmasın! Analizden görselleştirmeye, tasarımdan pazarlamaya kadar 3DEXPERIENCE harika bir seçenektir. Üstelik düşük başlangıç maliyetleriye başlayarak, ihtiyacınız arttığında platformun diğer rolleriyle genişlemek mümkün. 3DEXPERIENCE Platformu’nun harika rollerini keşfetmek ve daha fazla bilgi sahibi olmak için burada ki web sayfasını inceleyebilirsiniz.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir