SOLIDWORKS 2023
Yenilikleri

Tüm zamanların en iyileştirilmiş SOLIDWORKS’u ile tanışmanızın tam zamanı! SOLIDWORKS 2023 getirdiği yenilikler ve iyileştirmelerle birlikte ürün tasarım ve yönetim sürecinizi maksimum verimle yürütmenizi sağlıyor. 

Videoyu oynat

SOLIDWORKS 2023

Daha Hızlı ve Daha Sezgisel!

Çok sevdiğiniz SOLIDWORKS, her zamankinden daha hızlı ve daha sezgisel olarak sizlerle. Sektör lideri ürün geliştirme araçlarıyla birlikte çalışarak, üretkenlik ve verimliliğinizi bir sonraki seviyeye taşıyın.

SOLIDWORKS 2018-2023

Dikkat Çeken Yenilikler

SOLIDWORKS son 5 sürümünde, tasarım iş akışlarını optimize etmeye yardımcı olan yenilikler sunarken tasarım sürecinizi hızlandıran önemli geliştirmeleri içeriyor.

İşinize odaklanmanız için gerekli her şey SOLIDWORKS’de var! Rutinleşen tasarım görevlerinizle vakit kaybetmeden, otomatikleştirebilir ve verimliliğinizi arttırabilirsiniz.

Kullanıcı Deneyimi

SOLIDWORKS Simulation 2023’deki en iyi 5 geliştirmeyi inceleyin. Kısıtlanmış gövdeler için yeni bir algoritmadan temas için ceza sertliği kontrolüne, kaplamasız yüzeyler arasında yapıştırmaya ve daha fazlasına kadar simülasyon çalışmalarınızın hızını ve doğruluğunu nasıl iyileştirebileceğinizi öğrenin.

Parçalar ve Unsurlar

SOLIDWORKS, mevcut en zengin özelliklere sahip CAD çözümüdür. Ancak hala önemli iyileştirmelerin yapılamayacağı anlamına gelmez. SOLIDWORKS 2023, sizi daha üretken kılmak için mevcut özelliklerin yeteneklerini genişletir.  Parçalar ve unsurlardaki son geliştirmeler için videoyu inceleyebilirsiniz.

3D Sculptor

3D Sculptor’ın güçlü alt bölüm modelleme özelliklerinin, bağlı herhangi bir cihazda tasarım çalışmanızı hızlı ve kolay bir şekilde tamamlamanıza nasıl yardımcı olduğunu görün. 3D Creator ile dijital araç kutunuzu büyütün ve gittiğiniz her yere götürün.

Sac Metal ve Profiller

SOLIDWORKS Structure Systems ve Sheet Metal, 2023’te tasarımdan üretime iş akışlarını daha sorunsuz hale getiren ve sıkıcı görevleri hızlandıran yeni geliştirmelere sahiptir. Yapı Sistemleri artık yapınızdaki tüm benzer köşeleri belirleme ve hepsine tek bir komutta aynı kırpma kriterlerini uygulama becerisini içeriyor.

Montajlar

SOLIDWORKS 2023 için montaj tasarımındaki yeni yetenekler, çok beklenen kullanıcı geliştirmelerini getiriyor. Konfigürasyon başına varsayılan malzeme listesi kimliği yönetimi ve montaj düzenlerini kolaylaştırmak için yapılandırılabilir manyetik montaj ilişkileri gibi bir dizi ek yetenek içerir.

Teknik Resim

Teknik Resimlerde yapılan geliştirmeler, geliştirilmiş iş akışları ve zaman kazandıran otomasyon ile tasarımlarınızı daha hızlı detaylandırmanıza yardımcı olur. Bir montaj çizimi içinden alt bileşen teknik resimlerini açın. Manuel olarak geçersiz kılınan tüm Malzeme Listesi hücrelerini vurgulayın.

Routing

Elektrik sistemlerini 3B olarak tasarlamak SOLIDWORKS 2023‘te hızlı ve verimlidir. Elektriksel özelliklerde yapılan iyileştirmeler ve kablo demeti kesitlerini görselleştirmenin yeni bir yolu, kablo boyutu ve kütlesinin daha doğru hesaplanmasını sağlar. Düzleştirilmiş koşum çizimleri oluşturmak daha otomatiktir ve daha önce manuel düzenleme ve temizleme gerektiren faaliyetleri azaltır. 

Visualize

SOLIDWORKS Visualize 2023 ile ürünlerinizi daha önce hiç olmadığı kadar yüksek çözünürlükte hayal edin. Kolaylaştırılmış içe aktarma seçenekleri, genişletilmiş renk yönetimi yetenekleri ve tamamen yeni bir işleme motoru sayesinde daha az çabayla çarpıcı görseller elde edin. Bu yeni özelliklerin cansız CAD modelinizi hiç olmadığı kadar hızlı bir şekilde ilgi çekici görsellere nasıl dönüştürebileceğini görün.

Simulation

SOLIDWORKS Simulation 2023, her FEA mühendisi için yeni geliştirmelerle analiz sürecinizi hızlandıracak. Temas sorunları tipik olarak FEA’daki en zaman alan çözümlerden bazılarıdır ve Simulation 2023, temas içeren herhangi bir çalışma için temas ayarlama yeteneğini sunar. Bu, optimize edilmiş bir tasarım ararken ilk etütleri veya çoklu analizleri çalıştırırken kesinliği çözmeye olanak tanır.

Electrical

SOLIDWORKS Electrical 2023, kablolama, kablolama ve tesisat projelerinizi daha doğru bir şekilde tasarlayıp belgeleyebilmeniz için yeni özellikler sunar. Bu size bileşenleri yönetmek ve 2B ve 3B arasında bilgi paylaşmak için genişletilmiş yetenekler ve şemalarınızı belgelemede daha fazla esneklik sağlar.

PDM

PDM Professional 2023, kullanılabilirlik, performans ve güvenlik açısından çıtayı bir kez daha yükseltiyor. Yeni veri kartı özellikleri, mülk bilgilerine girerken ve erişirken netlik ve doğruluk sağlar. Bildirim şablonları, şirket tercihlerini ve markayı yansıtmak için yerleşik bir HTML düzenleyiciyle yöneticiler tarafından düzenlenebilir.

Inspection

Yeni bir görünüm ve tam entegre deneyim ile Inspection 2023, üretim sonrası iş akışınızı daha önce hiç olmadığı kadar hızlandıracak. Tüm dosya formatlarında daha akıllı otomasyon, denetim belgelerinizin rakipsiz bir hızla oluşturulmasını sağlar. Yeni balon sıralama seçenekleri ve çok sayfalı esneklik, projelerinizde hız ve kusursuzluk sağlar.

SOLIDWORKS CEO'su Gözünden Yenilikler

Tutkulu bir kullanıcı olan SOLIDWORKS CEO’su Sayın Manish Kumar gözünden 2023 yeniliklerini incelemek ister misiniz. Manish Kumar’a göre en iyi 3 yeniliği gözatmak için buraya tıklayın.  

SOLIDWORKS 2023 Hakkında Daha Fazlası

SOLIDWORKS 2023 hakkında ki bütün yenilikleri, projelerinizde katacağı fayda ve sistem gereksinimleri hakkında daha fazla bilgi için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca YouTube kanalımız ve blog sayfamızdan yayınladığımız gönderileri de takip etmenizi öneririz.