SOLIDWORKS 2023 Satın Almaya Değer mi?

SOLIDWORKS 2023 satın almak istiyorsunuz ancak buna değeceğinden çok emin değil misiniz? Kullanıcıların çoğu bir önceki sürümden ne farkı olduğunu net şekilde görmek ister. Yeni SOLIDWORKS sürümünün iş hayatınızda ne kadar fark katacağını merak ediyorsanız doğru yerdesiniz!

SOLIDWORKS Eski Sürümüyle Devam Etsem

Her yeni sürümde SOLIDWORKS’un daha hızlı ve sorunsuz olduğunu farkedeceksiniz. Bir montajı açarken, 2022 sürümü ile 2023 arasındaki hız farkının 4 kat olduğu düşünüldüğünde bu hiç de azımsanamaz. Eski sürüm bir SOLIDWORKS kullandığınızda aşağıdaki durumları yaşamanız muhtemeldir;

  • Daha üst versiyonda hazırlanmış bir SOLIDWORKS dosyasını doğrudan açamazsınız. Müşteriniz veya bir partnerinizden gelen SLDPRT veya SLDASM uzantılı dosyayı açamadığınızı düşünün! STEP dosyası aldığınızda dosyadaki bazı verilerin değiştirilmesinin zor olduğunu biliyoruz.
  • Olası her türlü sorunda teknik destek hizmetinden mahrum kalırsınız. Sadece 1 dk da çözülebilecek bir sorun için saatlerce vakit kaybetmeyi kim ister ki?
  • Bilgisayar donanım ve sistem yazılımınız eski SOLIDWORKS sürümüyle uyumsuzluk göstermeye başlar. Yeni sürümler en son geliştirilen donanım ve sistemlere göre inşa edildiğinden, bu durum asla başınıza gelmez.
  • Veri güvenliği ve gizliliğinizin son derece önemli olduğunu biliyoruz. Güncel sürüm kullanılmadığında, sisteminiz yeni geliştirilen olası saldırılara karşı daha güvensizdir. Bütün tasarım dosyalarınız ve kişisel verilerinizin saldırıya uğradığında sorun yaşamaması için güncel olması büyük avantaj sağlar.
  • Üretim ve imalatta kendini güncel tutmak, yeni teknolojileri yakından takip etmek önemlidir. Sürekli kullandığınız yazılımın getirdiği son yenilikleri kaçırarak, rakiplerinizin gerisinde kalabilirsiniz. Örneğin SOLIDWORKS 2023, yeni bulut tabanlı tasarım ve yönetim teknolojisine tam entegredir. 3DEXPERIENCE platformu, tasarımların optimize edilmesi ve iş akışında verimliliği arttırır. Ekiplerin bir arada çalışarak daha üretken olması ve hataların en aza indirilmesini sağlar.

Peki SOLIDWORKS 2023 Satın Almak Buna Değer mi?

Yukarıda saydığımız problemler yaşayabileceklerinizin bazılarını oluşturuyor. Bütün bunları yaşamamak için dahi SOLIDWORKS 2023’e geçmek kesin ve en verimli seçenek olacaktır. Peki diğer taraftan yeni sürümün getirdiği yenilik ve geliştirmeler nelerdir? Getirdiği avantajlar değerlendirildiğinde, en son sürüme geçmek için bir sebebiniz var mı? İşte bütün bu sorularınıza yanıt vermek adına SOLIDWORKS 2023 yenilikleri sayfasını hazırladık. SOLIDWORKS 2023 yeniliklerini incelemek için lütfen tıklayın. 

Aslında mevcut SOLIDWORKS kullanıcıları için abonelik hizmeti en mantıklı seçenek diyebiliriz. Bakım anlaşması olarak da geçen abonelik hizmeti kapsamında, SOLIDWORKS’un yeni sürümlerini edinmiş olursunuz. Ayrıca teknik destek hizmetinden de kesintisiz olarak yararlanacağınızı düşündüğümüzde bakım anlaşması büyük imkan. SOLIDWORKS anlaşması hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir