hyperMILL ile Seri Üretim Süreçlerinizi Otomatikleştirin, Hızlandırın

Standartlaştırın, otomatikleştirin ve optimize edin. hyperMILL’in öncü otomasyon çözümleriyle üretim süreçlerinizi bir sonraki seviyeye taşıyın.

Bileşen unsurları ve varyantları, yinelenen şekil öğeleri, delikler veya cepler gibi özellikler ve tekrarlayan işlemler gibi benzer geometrilere sahip parçalar, otomatik CAM programlamayı uygulamak için ideal bir fırsat sağlar. hyperMILL® otomasyon teknolojisi, programlama sürelerini kısaltmaya, süreçleri standartlaştırmaya, insan hatalarını ortadan kaldırmaya ve genel verimi iyileştirmeye yardımcı olur.

hyperMILL®’deki özellik ve makro teknolojisi, programlama bilgisinin daha sonraki bir tarihte yeniden kullanılmak üzere kaydedilmesini sağlar. CAD modelindeki geometri bilgileri, CAM programlaması sırasında otomatik olarak uygulanır. Delikler ve cepler gibi standart özelliklere ek olarak hemen hemen her türlü geometri bilgisi işlenebilir. Örneğin, renkleri, şekilleri veya katman adlarını kullanarak geometrileri Özelleştirilmiş İşlem Özelliği (CPF) içinde birleştirmek mümkündür. Tanınan özellikleri işlemek için gereken üretim bilgisi makrolarda saklanır ve otomatik olarak çağrılabilir.

Bugün, dünya çapında birçok şirket, programlama sürelerini yüzde 90’a kadar azaltmak için hyperMILL® ile oluşturulmuş otomasyon çözümlerine zaten güveniyor.

Delikler, cepler ve oluklar, unsur olarak oluşturulabilecek yaygın bileşen öğelerinden yalnızca birkaçıdır.

Bir bileşende çok sayıda delik varsa, her bir deliğin manuel olarak seçilmesinin zaman alıcı ve hataya açık bir süreç olduğu hemen anlaşılır. Aynı işlemi tekrarlayarak değerli çalışma süresi boşa harcanır. Özellikler, CAM programcılarının süreci otomatikleştirmesine ve daha karmaşık programlama görevlerine harcamasına olanak tanır.

hyperMILL®’in özellik teknolojisi, bir işleme işiyle ilgili bileşen. Delikler ve cepler gibi geometri özellikleri otomatik olarak tanınır ve işleme göreviyle ilgili bilgiler bağımsız olarak uygulanır.

Şirketler neden standartlaştırılmış ve otomatikleştirilmiş CAD/CAM programlamayı hedeflemelidir?

CAD/CAM dünyasında standardizasyon, kanıtlanmış süreçleri ve işleme stratejilerini şirket genelinde yeniden kullanılabilir hale getirmek için veritabanı teknolojilerinden yararlanmak anlamına gelir. Bu standardizasyon, şirketlerin insan hatasını azaltmasına yardımcı olur ve şirketteki tüm CAD/CAM programcılarının olağanüstü bir verimlilik düzeyiyle sürekli olarak yüksek kaliteli sonuçlar elde etmesini sağlar. Bu teknolojilerin kullanılmadığı şirketlerde, aynı süreçlere bağlı kalınsa bile çalışanlar farklı sonuçlara ulaşacaktır.

CAD işleme ve CAM programlama örnekleri nelerdir?

hyperMILL AUTOMATION Center, kullanıcıların CAD modellerini bağlama aparatlarını veya yakın yüzeyleri dahil etme tesisi ile standart bir şekilde işlemesine olanak tanır. CAM stratejileri, bir veritabanında tutularak standartlaştırılabilir ve bu, kullanıcıların depolanan üretim bilgilerini hızlı ve kolay bir şekilde yeniden kullanmalarını sağlar. Bu standardizasyon, otomasyona doğru atılan ilk adımdır.

Kendi Otomasyon Süreçlerinizi Her Zamankinden Daha Kolay Oluşturun!

hyperMILL’in iki versiyonundan yararlanabilirsiniz

OTOMASYON Merkezi: Standart sürümde Basic ücretsiz olarak bulunur ve basit otomasyon çözümlerini uygulamanıza olanak tanır. Advanced, karmaşık süreçleri standartlaştırmak ve otomatikleştirmek için ihtiyacınız olan her şeyi sağlar. Daha ileri gitmek istiyorsanız, uzmanlarımız ihtiyaçlarınıza göre bireysel bir anahtar teslimi çözüm oluşturacaktır.

Bireysel otomasyon çözümleri hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz?

Öyleyse, lütfen talepleriniz doğrultusunda ekibimiz ile iletişime geçin. [email protected]

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir