hyperMILL ile SOLIDWORKS Tek Bir Arayüzle Karşınızda

SOLIDWORKS ile tamamen entegre çalışan ve tek bir arayüze sahip CAM sistemi ister misiniz? hyperMILL, SOLIDWORKS tarafından onaylanmıştır. Yani bu hyperMILL CAM çözümümüzün, gereksinimleri karşıladığını entegrasyon, güvenilirlik ve kullanım kolaylığı sağladığı anlamına geliyor.

hyperMILL® kullanıcı arayüzü SOLIDWORKS’e tamamen entegredir. CAM verileri ilişkisel olarak SOLIDWORKS’ten gelen geometrik verilerle bağlantılıdır.

İhtiyacınız olan her işlem için gelişmiş CAM stratejileri

hyperMILL for Solidworks; 2D, 3D, HSC ve 5 eksen frezeleme ve tam geçiş freze tornalama için gelişmiş CAM stratejilerini elinde bulunduruyor. Sezgisel kullanıcı arayüzünün yanı sıra, kolay programlama özelliğine sahip makrolar ve teknoloji veri tabanı sayesinde çok sayıda ek fonksiyon kolayca uyarlanabilir.

Dünyanın önde gelen 5 eksen teknolojisi

hyperMILL for Solidworks sayesinde 5 eksenli programlama stratejileri rahatlıkla uygulanabilir. Tam otomatik çarpışma önleme aracı bağımsız olarak çalışır ve otomatik olarak hesaplanır. 3+2 frezeleme, sabit takım açıları ile kolaylıkla tanımlanır ve kullanıcıya kolaylık sağlar.

Çoklu pervane kanatları ve daha fazlası

Çoklu kanatlar, bliskler, kanatlar ve tüplerin standart stratejilerin karşılayamayacağı özel gereksinimleri vardır. Bunu göz önünde bulundurarak, hyperMILL  kullanıcı dostu özel uygulamalar sunar. Bunlar tamamen entegre şekilde çalışır. hyperMILL ® SOLIDWORKS’te. 64-Bit desteği: 2011 sürümü hyperMILL® uygulamasıyla 64-bit uygulama ve 64-bit sürümü ile entegredir.

Mükemmel son işlemciler

Bu gelişmiş CAM konsepti, işleme ve malzeme kaldırma simülasyonları OPEN MIND’ın son işlemci teknolojisidir. Dünya çapında mekanik mühendislik, otomotiv ve havacılık endüstrilerinin yanı sıra kalıp üreticilerinin tercihidir.

Verimli ve tam entegre işleme süreçleri

hyperMILL’in kusursuz entegrasyonu sayesinde, SOLIDWORKS kullanıcıları için tartışmasız en güncel CAM programlama sisteminin avantajlarına sahiptir. Tanıdık yazılım ortamında, kullanıcı CAD çalıştırır ve CAM programları aynı anda tüm işlevlere erişim sağlar.

Tek parça ve montaj modu

hyperMILL’de her iki sistem aktif olarak kullanılabilir. Modlar sayesinde takımlar ve tutucular sırasıyla dikkate alınır. hyperMILL® tarafından sağlanan özellikler geometrilere izin verir. Örneğin delikler, dişler ve cepler tespit edilebilir. Katılar ve yüzey modelleri otomatik özelliği sayesinde tanımlanabilir. Üstelik, işleme stratejileri ve araçlar doğrudan bağlantılıdır. Bu makrolar özel bir teknoloji veri tabanında saklanır.

Cad CAM stratejileri için yenilikçi daha fazla programlama esnekliği

2D işleme: Kontur frezeleme gibi optimize edilmiş takım yolu ve tam entegre freze/torna modülleri sağlamaktadır.

3D işleme: hyperMILL kanıtlanmış, entegre yeni bir seviyeye sahip stratejiler içerir. Gerçek akıllı stratejiler ile desteklenen üretim sonuçlarını iyileştiren ek işlevler sunulur. Benzer geometriler rahatlıkla dönüştürüp kullanarak, çok çeşitli stratejiler sayesinde özel parçalar hızlı ve verimli bir şekilde işlenebilir. Takım yolu optimizasyonu minimum işleme sürelerini sağlar.

5 eksen işleme: 5 eksen hyperMILL® teknolojisi zaman tasarrufu sağlar. Takım aşınmasını azaltmak ve kontur hassasiyetini artırmak için özel uygulamalar yer alır. Uygulamalar hızlı ve kolay bir şekilde programlanabilir.

hyperMILL teknolojisi hakkında merak ettikeriniz için https://www.armadayazilim.com/urunler/hypermill adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir