En Yeni 17″ Mobil İş İstasyonu Dell Precision 7760

Tasarımcılara ve ileri düzey kullanıcılara en güçlü İş İstasyonu deneyimi sunan Dell Precision ailesi; Premium Tasarımı, profesyonel düzeyde bileşenleri ve Dell Optimizer for Precision ile en büyük fikirlerinizin arkasındaki güce, hıza ve güvenilirliğe odaklanır.

Dell Precision 7760 Teknik ve Donanım Özellikleri

İşlemci
  • Nesil Intel Core İşlemci i5-11500H (6 Çekirdek, 12MB Önbellek, 2,90GHz – 4,60GHz, 45W, vPro)
  • Nesil Intel Core İşlemci i7-11800H (8 Çekirdek, 24 MB Önbellek, 2,30 GHz – 4,60 GHz, 45 W)
  • Nesil Intel Core İşlemci i7-11850H (8 Çekirdek, 24 MB Önbellek, 2,50 GHz – 4,80 GHz, 45 W, vPro)
  • Nesil Intel Core İşlemci i9-11950H (8 Çekirdek, 24 MB Önbellek, 2,60 GHz – 5,00 GHz, 45 W, vPro)
  • Intel Xeon İşlemci W-11855M (6 Çekirdek, 18MB Önbellek, 3.20GHz – 4.90GHz, 45W, vPro)
  • Intel Xeon İşlemci W-11955M (8 Çekirdek, 24MB Önbellek, 2.60GHz – 5.00GHz, 45W, vPro)
Bellek

İsteğe bağlı ECC bellek ve 3466 MHz’e kadar SuperSpeed ​​bellek dahil, 3200 MHz’ de 128 GB’a kadar yüksek hızlı bellekle iş akışlarını hızlandırın ve yanıt süresini iyileştirin.

  • 4 DIMM slots – up to 128GB 3200MHz, optional ECC
Disk

16 TB’a kadar yüksek hızlı PCIe depolama ile tasarımlarınızı yerel tutun* RAID seçenekleriyle.

  • 4 slots: M.2 PCIe SSDs

Grafik Kartı

Gerçekliği yeniden tanımlayın

Güçlü 3D CAD bilimsel uygulamalar VR ve AI ile çalışmak 16 GB belleğe sahip NVIDIA ® RTX A5000 grafik kartıyla kolaydır.

Yeni nesil NVIDIA Quadro ® RTX profesyonel grafikler ve normalde yalnızca kule iş istasyonlarında bulunan güçlü performans ile tamamen sürükleyici AR ve VR içeriği oluşturun.

İşletim sistemi

Windows 11 Pro veya Ubuntu 20.04 LTS ile – sorunsuz, çok yönlü bir bilgisayar deneyimi için.

Boyutlar ve Ağırlık
  • Ön Yükseklik: 1,02″ (25,98 mm) Arka Yükseklik: 1,13″ (28,6 mm) | 2. Genişlik: 15,75″ (400 mm) | 3. Derinlik: 10,38″ (263.6 mm) | Başlangıç ​​Ağırlığı: 6,65 lb (3,01 kg) *
Garanti

ProSupport: Dell ProSupport ile ihtiyacınız olduğunda 7×24 proaktif, otomatik destek ve yerinde servis alın. Ekibimizin size değerli zamanınızı geri vermesine izin verin, böylece işinizle ilgilenebilirsiniz.

ProSupport Plus: Düşmelere, dökülmelere, dalgalanmalara ve daha fazlasına karşı koruma sağlamak için yapay zeka destekli tahmine dayalı analitik ve Kaza Sonucu Hasar Hizmeti ile uzman desteğine istediğiniz zaman öncelikli erişim elde edin.

Kişiselleştirilmiş Deneyim için Dell Optimizer

Yapay zeka tabanlı platform nasıl çalıştığınızı öğrenin ve size daha akıllı bir deneyin sunar.

ExpressConnect: Sorunsuz Wi-Fi deneyimini yaşayın

Akıllı Ses: Aynı odadaymış gibi işbirliği yapın. Bozulma azaltma, arka plan gürültüsünü ortadan kaldırma ve yayın kalitesinde ses, duymanızı ve duyulmanızı sağlar.
ExpressResponse: En çok kullandığınız uygulamaları daha hızlı başlatın. Yerleşik AI ve Intel ® Adaptix™ Teknolojisi, performans düzeylerini en çok ihtiyaç duyduğunuz yerde ayarlar.
ExpressSign-in: Intel ® tarafından etkinleştirilen iş istasyonu yakınlık sensörü ile algılama teknolojisi. IR kamera ve Windows Hello aracılığıyla sizi anında uyandırmak ve oturum açmak için varlığınızı algılar.

ExpressCharge * : Dell Optimizer, kalıplarınıza uyum sağlayarak çalışma süresini uzatır ve pil performansını iyileştirir. Yaklaşık 20 dakikada %35’e kadar veya ExpressCharge ile bir saatte %80’e kadar şarj sağlar.

Analitik: Sisteminizi analiz edin ve çalışma şeklinize göre kişiselleştirilmiş bir performans oluşturmanıza yardımcı olacak bilgiler için iş yükü, sistem performansı ve sistem teşhisi hakkında raporlar oluşturun.

Taşınabilir Performans

Düşük mavi ışık: İsteğe bağlı TUV sertifikalı düşük mavi ışık panelleri göz yorgunluğunu azaltır.

Ekran, daha dar VESA ekranı, InfinityEdge ® kenarlıkları, küçültülmüş çerçeveler ve PremierColor ® ( 120 Hz’ye kadar, UHD) ile kahramandır .

Güncellenmiş klavye tasarımı: 1,65 mm seyahat mesafesi, yeni modern görünüm ve his ve isteğe bağlı parmak izi okuyucu ile kolayca çalışın.

Daha büyük dokunmatik yüzey: Daha büyük bir dokunmatik yüzey, kreasyonlarınızın her zamankinden daha fazla özgürlükle hayata geçmesine yardımcı olur.

Dağınıklığı azaltın: İki adet USB-C Thunderbolt ® 4.0 bağlantı noktası, 2 adet USB 3.2, HDMI 2.1 ve mDP 1.4 ile tüm temel ihtiyaçlarınızı fişe takabilirsiniz.

Daha yüksek Kablosuz hızları: Yeni 5G WWAN seçeneği, mevcut en hızlı kablosuz veri aktarım hızlarını sağlar.

Üretkenlik ve Güvenilirlik

Hassasiyet, gizlilikle tanışın: Duyulmak istediğinizde ancak görülmediğinizde, kamera deklanşörü istediğiniz gizliliği sağlar.

Üretkenlik parmaklarınızın ucunda: İsteğe bağlı Windows Hello parmak izi okuyucusu, çalışmalarınıza yalnızca sizin erişmenizi sağlar. Parmağınızı sensörün üzerine koymanız yeterlidir.

Dell Reliable Memory Technology Pro: Dell Reliable Memory Technology (RMT) Pro, çalışmanızı olası çökmelere karşı korur. Dell ‘in özel RMT Pro’ su, bellek hatalarını gerçek zamanlı olarak algılamak ve düzeltmek için ECC belleğiyle birlikte çalışır.

Bağımsız Yazılım Satıcısı (ISV) Sertifikası

Hassas iş istasyonları, her gün güvendiğiniz yüksek performanslı uygulamaların sorunsuz çalışmasını sağlamak için test edilir. Dell ISV sertifikaları, en popüler bağımsız yazılım uygulamalarını kapsar.

Bizimle iletişime geçebilir, özel config ve fiyat avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir