Structural Mechanics Engineer | 3DEXPERIENCE Analiz Rolleri

Structural Mechanics Engineer rolü ya da diğer bir deyişle Yapısal Mekanik Mühendisi rolü; kullanıcıların mevcut SOLIDWORKS verilerini, sorunsuz bir şekilde entegre etmesine ve karmaşık simülasyonların kolaylıkla kurulmasına olanak tanır. İş akışı, geleneksel masaüstü araçlarında olduğu gibi tamamen aynıdır. Ancak simülasyon yürütmeye hazır olduğunda, 3DEXPERIENCE platformu işte tam da burada ortaya çıkar!

Çözümün bulutta yürütülmesini seçerek, pahalı bir donanım gerektirmeden çözümlere ulaşabilirsiniz. Sonuçlar otomatik olarak 3DEXPERIENCE Platformunda da depolanır. Böylece pahalı donanımlar gerektirmeden analiz çalışmaları yürütülebilir. Ayrıca internet bağlantınızın olduğu her yerden sonuçlara erişebilir ve sonuçları görüntüleyebilirsiniz.

Structural Mechanics Engineer (Yapısal Mekanik Mühendisi) hesaplayıcı, SIMULIA’nın birinci sınıf Abaqus teknolojisi üzerine kuruludur. Hemen üstte gördüğünüz kapı çarpması gibi saatler sürecek Explicit Dynamics sorunları, Structural Mechanics Engineer için sorun değil!

Karmaşık temaslar ve doğrusal olmayan burkulma davranışı da bu teknoloji için çocuk oyuncağı! Structural Mechanics Engineer rolünün yeteneklerini her yönüyle merak ediyor musunuz? Bizlere https://www.armadayazilim.com/iletisim adresinden ulaşabilirsiniz. 

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir