Dünyanın en ince, en küçük ve en hafif iş istasyonu : Dell Precision 5760

Dünyanın en ince, en hafif ve en küçük iş istasyonu olan Dell Precision 5760 Mobil İş İstasyonu ile tanışın! Artık ağır ve büyük kasalara sahip mobil iş istasyonlarını tercih etmek zorunda değilsiniz. Dell Precision 5760, 17″ iş istasyonlarında bir devrim yaratıyor. Güçlü performansı, dünyanın en hafif ve ince kasa yapısıyla sunuyor. Dell’ in en hafif 17″ iş istasyonuyla iş sizi asla ağırlaştırmaz!

Dünyanın en ince, en hafif ve en küçük 17” İş istasyonu

Doğru Teknoloji:

11.Nesil Intel ® Core™ veya Xeon ® vPro ® işlemcilere kadar işletmelere Intel ® mimarisinin performansını, yönetilebilirliğini, yerleşik güvenlik özelliklerini ve kararlılığını sunar.

Profesyonel grafikler:

6 GB belleğe sahip yeni nesil NVIDIA RTX A3000 grafik kartıyla 3D CAD, grafik tasarım, animasyon, AI veya VR ile çalışmak kolaydır.

Hızlı, güvenilir bellek:

3200 MHz’ de 64 GB’a kadar yüksek hızlı bellekle iş akışlarını hızlandırın ve yanıt süresini iyileştirin. ECC bellek ile de mevcuttur.

Kreasyonlarınızı saklayın:

8 TB’a kadar yüksek hızlı gen4 depolama * ve RAID 1 ve 0 seçenekleriyle tasarımlarınızı yerel tutun.

Bağlantı Noktaları ve Yuvalar:
  1. 2x Thunderbolt 4.0 Tip-C
  2. SD kart okuyucu
  3. Kulaklık jakı
  4. Kilit yuvası
  5. 2x Thunderbolt 4.0 Type-C

Not: Tüm Precision 5760 iş istasyonları, HDMI ve USB-A’yı destekleyen bir dongle ile birlikte gelir.

Boyutlar ve Ağırlık
  1. Yükseklik: 0,34″ (8,67 mm) ön, 0,51″ (13,15 mm) arka | 2. Genişlik: 14,74″ (374,48 mm) | 3. Derinlik: 9,77″ (248,08 mm) | Başlangıç Ağırlığı: 4,7 lb (2,13 kg) *
Çalışmanızı sağlayan güvenilirlik

Üretkenlik parmaklarınızın ucunda: Windows Hello parmak izi okuyucusu, çalışmalarınıza yalnızca sizin erişmenizi sağlar. Parmağınızı sensörün üzerine koymanız yeterlidir ve böylece bir sonraki görevi üstlenmeye hazır olursunuz. Veya Windows Hello IR Kamerayı kullanın ve tek bir bakışla oturum açın.

Dell Reliable Memory Technology Pro: Dell Reliable Memory Technology (RMT) Pro, çalışmanızı olası çökmelere karşı korur. Dell’in özel RMT Pro’su, bellek hatalarını gerçek zamanlı olarak algılamak ve düzeltmek için ECC belleğiyle birlikte çalışır.

Deneyiminizi Yükseltin

Bağımsız Yazılım Satıcısı (ISV) sertifikası: Hassas iş istasyonları, her gün güvendiğiniz yüksek performanslı uygulamaların sorunsuz çalışmasını sağlamak için test edilir. Dell ISV sertifikaları en popüler bağımsız yazılım uygulamalarını kapsar.

Büyük dokunmatik yüzey: Kreasyonlarınızın her zamankinden daha fazla özgürlükle hayata geçmesine yardımcı olur.

ExpressSign-in: Modern Bekleme ile yakınlık sensörü ve IR kamera sizi tanır ve üretkenliğinizi hızlandırmak için otomatik olarak kilitler ve açılır. IR kamera, Windows 10 Hello eller serbest kimlik doğrulaması ile birlikte çalışır.

Düşük mavi ışık: ComfortView Plus teknolojisi, her zaman açık, TUV sertifikalı düşük mavi ışık panelleriyle gece ve gündüz göz yorgunluğunu azaltırken renk doğruluğunu korur.

Modern klavye tasarımı: 1,3 mm’ lik hareket mesafesi, parmak izi okuyuculu yeni modern görünüm ve his ile kolayca çalışın.

Hassasiyet için Dell Optimize Edici

Yerleşik AI platformumuz, nasıl çalıştığınızı öğrenir ve daha akıllı, daha kişiselleştirilmiş bir deneyim oluşturmak için uyum sağlar.

ExpressConnect: Sorunsuz Wi-Fi deneyimini yaşayın. Yeni ExpressConnect, kimliği doğrulanmış en güçlü erişim noktalarına otomatik olarak katılır ve sistemin bant genişliğini konferans uygulamalarına yönlendirmenize olanak tanır.

Akıllı Ses: Aynı odadaymış gibi işbirliği yapın. Bozulma azaltma, arka plan gürültüsünü giderme ve yayın kalitesinde ses, duymanızı ve duyulmanızı sağlar.

ExpressResponse: En çok kullandığınız uygulamaları daha hızlı başlatın. Yerleşik AI ve Intel ® Adaptix™ Teknolojisi, performans düzeylerini en çok ihtiyaç duyduğunuz yerde ayarlar.

ExpressSign-in: Intel ® tarafından etkinleştirilen iş istasyonu yakınlık sensörü Bağlam Algılama Teknolojisi, IR kamera ve Windows Hello aracılığıyla sizi anında uyandırmak ve oturum açmak için varlığınızı algılar. Yürürken kilitlenir, böylece işiniz güvende kalır.

ExpressCharge *: Dell Optimizer, kalıplarınıza uyum sağlayarak çalışma süresini uzatır ve pil performansını iyileştirir. ExpressCharge Boost, yaklaşık 20 dakikada %35’e kadar veya ExpressCharge ile bir saatte %80’e kadar şarj sağlar. *

Analitik: Sisteminizi analiz edin ve çalışma şeklinize göre kişiselleştirilmiş bir performans oluşturmanıza yardımcı olacak bilgiler için iş yükü, sistem performansı ve sistem teşhisi hakkında raporlar oluşturun.

Dell Precision 5760 mobil iş istasyonu için fiyat teklifi almak ister misiniz? Fiyat teklifi için lütfen tıklayın. 

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir