3DEXPERIENCE DraftSight | 3DEXPERIENCE ROLLERİ

3DEXPERIENCE platform rollerinden birisi olan 3DEXPERIENCE DraftSight; tanıdık 2D çizim ortamında profesyonel düzeyde DWG çizimleri oluşturmanıza, düzenlemenize ve yönetmenize olanak tanır. Tasarımcılar, mühendisler ve mimarların tamamına hitap eden, profesyonel ve bulut tabanlı 2D/3D CAD yazılımıdır. DraftSight, veri yönetimini ve proje planlamasını aynı platformda birleştirir. Aynı zamanda, farklı paydaşlar arasındaki işbirliğini geliştirir ve kolaylaştırır.

2D/3D DWG Çizimler Hazırlanmasını Sağlayan 3DEXPERIENCE DraftSight ile neler yapabilirsiniz?

# Tanıdık ve basitleştirilmiş kullanıcı arayüzü sayesinde hızla DWG formatında çizimler oluşturulabilir.

# Diğer 2B CAD uygulamalarıyla herhangi bir uyum sorunu yaşamadan, mevcut DWG verilerinizin tamamı üzerinde çalışılabilir. Dolayısıyla DraftSight’a hızla geçiş yapılabilir.

# Mühendislik, inşaat ve üretim için profesyonel çizimler oluşturabilir, düzenleyebilir ve görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca bütün verilerinizi paylaşma ve yazdırma konularınında da büyük bir esneklikle çalışabilirsiniz.

# Zengin tasarım kitaplığı ve üretken araçlarını kullanarak hem 2B hem de 3B DWG verilerini yönetebilirsiniz.

DWG Formatındaki 2D ve 3D Verilerinize Her Zaman ve Her Yerden Erişin

3DEXPERIENCE DraftSight; ister mimari planlar isterseniz de makine tasarımı olsun, çizim yapmak isteyen herkes içindir. 3DEXPERIENCE Platformunun gücüyle DraftSight’ın bütün yeteneklerine her zaman ve her yerden erişebilirsiniz.

Tanıdık bir arayüzle DWG formatındaki projelerinizi, yetenekli ve ekonomik DraftSight çözümü ile yürütebilirsiniz. 3DEXPERIENCE Platformunun genişletilebilir rolleri ile birlikte tasarımdan üretime kadar bütün süreçlerinizi kusursuzca yönetebilirsiniz.

3DEXPERIENCE DraftSight rolünü daha yakından tanımak ve teklifimizi değerlendirmek için TIKLAYIN

 

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir