hyperMILL Pocket Recognition ile Kolay Frezeleme

Pocket Recognition ile delik delme, unsur çıkarma, gibi işlemleri model üzerinden aynı şekilde cep çıkarma, işlemi yaparak da kolay pratik takım yolları çıkarma işlemi yapabilme kolaylığına sahipsiniz.

Böylelikle zamandan tasarruf ederek, normal takım yolları çıkarırken, çizgi seç başlangıç bitiş noktası belirt vs gibi işlemleri yapmadan kullanıcıya kolaylık sağlamaktadır.

Features ara yüzünden Pocket Recognition komutunu kullanarak işlemleri yapabilmeniz için Model üzerinde herhangi bir işlem yapmak zorunda değilsiniz. Model üzerinde basit cepleri unsur haline getirerek, kullanıcıyı yormadan frezeleme işlemi yapmaktadır.

Unsurları kolay kullanabilmek için takım kütüphanenizi oluşturduğunuz taktirde sizlere daha kolay takım yolu çıkarma işlemi yapabilmektedir.

Unsur çıkarma işlemlerinde ara yüz pencerenizde oluşan unsurlar ekranınızın alt tabakasında oluşacaktır, Oluşan unsurların çap boy açık kapalı, nasıl bir unsura sahip iseniz dökümente halinde gelecektir.

Surfaces komutu ile model üzerinden seçim yaparak, unsurları oluşturabilirsiniz. Oluşan unsurlar ara yüzü ekranınıza yansıyacaktır.

Unsurların model üzerindeki halleri pahlı unsur, kapalı unsur, açık unsur, vs tanımlamalarını görerek sizlere en doğru unsuru çıkaracaktır. Model üzerindeki unsurlarınızı farklı unsur çıkarma seçenekleri ile oluşturma imkanı sağlamaktadır.

Oluşmuş unsurların takım yolları hali ile görüntüleyebilir, aynı ara yüz penceresinde simülasyon yapabilirsiniz. Oluşan unsurları ara yüzünüzde, nasıl bir unsura sahip açık, kapalı, görsel olarak görebilmektesiniz. Unsurlar üzerinde takım yolları macrosu oluşturabilir veya açık olan unsurları kapalı olarak tanımlayabilirsiniz.

Unsurlara topluca takım yolları çıkarabilir veya ayrı ayrı da yapabilmektesiniz. Oluşan unsurlara 2D 3D olarak da takım yolları çıkarabilirsiniz. Cep frezeleme işlemlerini 3+2 şeklinde de kolayca kullanabilirsiniz. Oluşan unsurları Kopyalayıp aynı ara yüzde üzerinde değişiklikler yaparak da kullanabilmektesiniz. Model üzerinde bölgesel unsur da çıkarabilmektesiniz.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir