hyperMAXX de Öne Çıkan Özellikler

hyperMILL ‘in hyperMAXX modülünü, 5 Eksen kaba stratejisi içerisinde High Performance Mode kutucuğunu açarak da kullanabiliriz. Yanal kesim kaba işleme tekniği ile hyperMILL de oluşturulan takım yolları, farklı işleme teknikleri ve dinamik ilerleme hızları dikkate alınarak, maksimum talaş kaldırma oranında, minimum işleme süresi açısından her iki strateji için optimize edilmiştir.

hyperMILL de en kısa genel işleme süreleri açısından, belli işleme durumunda sizlere en uygun stratejiyi sunmaktadır. Takımın yanal kısmı ile Trokoidal özelliği ön plana çıkıyor. Dar, erişilemeyen basamaklı alanlarda tam kesim şeklinde kullanılabilir.

Dışarıdan erişilemeyen kapalı alanlarda, Trokoidal özelliği ile dar alanlarda, yatay geçişlerde, özellikle sert malzemelerde, minimum ilerleme hızlarını ayarlayarak güvenli kesim sağlanmaktadır.

hyperMILL  hyperMAXX modüllerinde olan 5x Tangent Machining ve 5x Tangent  Plane Machining ile konik tipte olan Barrel işleme takımları sayesinde minimum sürelere indirerek kesim yapmaktadır.

Barrel takımları ile, modelinizin yüzeylerinin U-V yönlerine göre kesim yapabilir veya yüzeyin form yapısına göre işleyebilirsiniz. Buna bağlı olarak Z dikeyine göre kesim yapabilme özelliğine sahiptir.

Barrel takımları sayesinde yüzey seçimi ve eğri curve seçimi yaparak da model üzerinde kesim yapmanız mümkün olacaktır.

hyperMILL in hyperMAXX modüllerinde olan 5x Helical Drilling komutu ile tam Simultane delik delme kaba boşaltma tekniği ile kesim yapmaktadır. Kullanılmakta olan takımların freze veya takma uçlu takım vs. ayırtmaksızın kesim yapabilmektedir.

Kesme işlemi yapısında, vereceğiniz açı minimum, maksimum A-B açıları çerçevesinde kesim sağlamaktadır.

hyperMILL in hyperMAXX modüllerinde olan 5x Prismatic Fillet Finishing ile model yüzeyinin iso oryantasyonuna göre veya yüzeyin form yapısına göre Barrel takımları ile kesim yapabilme özelliğine sahiptir.

Prismatic takım yolunda sadece Barrel değil farklı takım seçenekleri ile de kesim yapma özelliğine sahiptir.

Prismatic takım yolları; havacılık, savunma ve makine parçalarında zamanı minimuma indirerek daha pek çok modeller üzerinde kesim yapabilmesini sağlamaktadır.

hyperMILL hakkında daha fazla bilgi için bizlere https://www.armadayazilim.com/iletisim adresinden ulaşabilirsiniz. Son olarak Armada Blog’da yer alan hyperMILL hakkındaki diğer makalelere de göz atmanızı tavsiye ederiz. Görüşmek üzere.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir