SOLIDWORKS Satın Almak İsteyenlerin Merak Ettiği 5 Soru

SOLIDWORKS satın almak isteyenlerin merak ettiği sorulara tek bir yerden cevap verme zamanı geldi. 🙂 SOLIDWORKS ‘e geçmek istiyor yada tasarım dünyasında yeniyseniz, sizin de aklınıza buna benzer sorular gelecektir. Hangi amaçla almak istenilirse istenilsin, sıklıkla karşılaştığımız 5 soruya verdiğimiz yanıtlar sizlere de ışık tutacaktır.

SOLIDWORKS ‘ü Ücretsiz Olarak İndirebilir miyim?

Eğer öğrenciyseniz okulunuzun sağlayacağı, ağ bağlantılı SOLIDWORKS lisanslarını tercih edebilirsiniz. Ücretsiz SOLIDWORKS deneyimi yaşamanız, kendinizi tasarım konusunda geliştirmeniz için harika bir yol olacaktır. Bunun haricinde öğrenci sürümü de akıllara gelecektir. Öğrenci sürümü düşük de olsa bir ücret karşılığında sağlanmaktadır.

Yazılımı ücretsiz olarak denemek isterseniz, 2 seçeneğiniz bulunuyor.

  • Klasik Deneme: 1 gün, 7 gün yada 30 günlük deneme sürümlerini indirebilirsiniz. Yazılımın bütün işlevlerini test etmenize imkan sağlayacaktır.
  • Çevrimiçi Deneme: Bilgisayarınıza herhangi bir yazılım yüklemeden, internet üzerinden tarayıcınız aracılığıyla test edebilirsiniz. Bunun için mySOLIDWORKS sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Deneme sürümünü indirebilmek için bizimle https://www.armadayazilim.com/iletisim adresinden iletişime geçebilirsiniz.

SOLIDWORKS fiyatı ne kadar?

Standard, Professional ve Premium olarak 3 ayrı paket sunulmaktadır. Paketlerden kabaca bahsedim.

SOLIDWORKS Standard paketinde; 3D modelleme, montaj tasarımı, sac levha tasarımı, plastik ve kalıp tasarımı ve daha pek çok özellikleri sunmaktadır.

SOLIDWORKS Professional paketinde; Standard paketinin bütün özelliklerine ek olarak, oto-gerçekçi render, parça kütüphaneleri gibi ek özellikleri barındırır.

SOLIDWORKS Premium paketinde; Professional paketinin sunduğu bütün özelliklere ek olarak, gelişmiş analiz araçları, devre kartları, PC kartlarının tasarım araçları ve çok daha fazla özelliği kullanıcı sunar. Paket detayları için lütfen tıklayınız.

Tahmin edileceği üzere her bir paketin fiyatı farklı olmakla beraber, en avantajlı fiyat teklifini almak için https://www.armadayazilim.com/iletisim/fiyat-teklifi linkinde yer alan formu doldurabilirsiniz. Hızla size özel teklifi alabilirsiniz.

SOLIDWORKS Aboneliği Kalıcı Mıdır?

SOLIDWORKS aboneliği teknik destek, yeni sürümlere yükseltme, güncelleme ve sertifika sınavları gibi hizmetleri sağlamaktadır. SOLIDWORKS ilk defa satın alındığında abonelik hizmeti de beraberinde sağlanır. Diğer yıllarda aboneliğinizi yenilemek gerekecektir. Abonelik avantajları hakkında daha fazla bilgi için lütfen tıklayınız.

Burada merak edilen SOLIDWORKS lisansının kalıcı olup olmadığıysa, evet aldığınız SOLIDWORKS lisansı kalıcıdır. 🙂

SOLIDWORKS ‘ü Çevrimiçi Kullanabilir miyim?

Herhangi bir internet tarayıcısından, kurulum yapmasan SOLIDWORKS kullanmak istiyorsanız lisansınızı çevrimiçi lisansa çevirmek gerekecektir. Konuyla ilgili detay için mutlaka bizi arayınız.

Eğer gelişmiş bir çevrimiçi deneyimi yaşamak isterseniz sizi profesyonel bir internet tabanlı tasarım platformu olan 3DEXPERIENCE ile tanıştırmak isteriz. 3DEXPERIENCE platformunun avantajları ve daha fazlası için lütfen tıklayınız.

SOLIDWORKS’ü Nasıl Satın Alırım?

Sektörünüzün dinamikleri, bütçeniz ve yazılım ihtiyaçlarınız göz önünde tutarak doğru paket tercihi önemlidir. Doğru tercihi yapmanız için her biri SOLIDWORKS sertifikalı uzman mühendislerimizle yanınızdayız. Satın alma için bize https://www.armadayazilim.com/iletisim adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu konuda sıklıkla merak edilen konu internet üzerinden satın alma yapılıp yapılmayacağıdır. Doğru tercihler yapılması adına SOLIDWORKS sadece yetkili satıcılar aracılığıyla satın alma imkanını sunmaktadır.

Merak ettiğiniz başka konular var mı? Dilerseniz yorum kısmında belirtebilirsiniz. Görüşmek üzere. 🙂

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir