3D SheetMetal Creator | 3DEXPERIENCE ROLLERİ

3DEXPERIENCE platform rollerinden birisi olan 3D SheetMetal Creator, sac metal parçaların yada montajların tasarımında çözüm sunmaktadır. Herhangi bir kurulum gerektirmeden, her yerde ve her zaman üretime hazır sac metal tasarımlar oluşturabilirsiniz.

Bulut Tabanlı Sac Levha Tasarım rolü 3D SheetMetal Creator ile neler yapabilirsiniz?

# Sezgisel sac levha tasarım araçlarıyla tasarımlar oluşturularak, sac açınımları alınabilir ve tasarımlar direkt olarak DXF formatında dışarı aktarılabilir.

# İçeri aktarılan modeller tanı komutuyla sac levhaya dönüştürebilir.

# Hazır sac panjur ve kabartma şekilleri kütüphaneden seçilerek, hızlı ve hatasız sac levha tasarımlar elde edilebilir.

# Kurulum gerektirmeden, her yerde ve her zaman üretime sac metal tasarımları oluşturulabilir.

Güçlü Sac Metal Tasarım Uygulamaları, Bulut Depolama, Güvenli Paylaşım ve Doğrulama

3D SheetMetal Creator rolü ile 3DEXPERIENCE platformunun sağlamış olduğu avantajların gücü hissedilmektedir. Tasarımdan üretime kadar veri yönetimi, bulut depolama ve işbirliği çözümleriyle çalışmalarınızı sorunsuzca yürütün. Güçlü tasarımlar oluşturun, bulut ortamda depolayın, güvenle paylaşın ve tasarımlarınızı onaylatın.

3DEXPERIENCE hakkında genel bilgi sahibi olmak için blogda yayımladığımız 3DEXPERIENCE nedir? adlı makalemizi inceleyebilirsiniz. 3DEXPERIENCE rolleri ve uygulamalar hakkında daha fazla bilgi için bizlere https://armadayazilim.com/ adresinden ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir