SOLIDWORKS Paketleri arasındaki farklar, aşağıdaki tabloda detaylıca ele alınmıştır. Her paketi detaylıca ele aldığımız makaleler için tablonun sonunda yer alan detay butonlarına tıklayabilirsiniz.

Size en uygun çözümü sunmamızı ister misiniz? Armada Yazılım ekibi, ihtiyacınız olan bütün senaryoları ortaya koyarak, değer katan çözümleri sunar. Bizimle iletişime geçmek için tıklayınız.

SOLIDWORKS PAKET ÖZELLİKLERİ

SOLIDWORKS STANDARD

SOLIDWORKS PROFESSIONAL

SOLIDWORKS PREMIUM

SOLIDWORKS 3D tasarım özellikleri ile 3 boyutlu karmaşık modelleme ve montajlar oluşturmayı sağlamaktadır. Kolay kullanımı ve güçlü yapısı; çizimler oluşturma, tasarım analizleri, maliyet tahmini, animasyon ve dosya yönetim araçları ile birleştiğinde verimli çalışmanız için bütün seçenekleri sunar. 

Yeni ürün geliştirmeyi hızlandırmak için mevcut mühendislik verilerinizi kullanabilir, elinizdeki datalar üzerinde revizyonlar yaparak yeni ürün tasarımları yapabilirsiniz. Parametrik tasarım ile ürünlerinizin farklı ölçülerdeki varyasyonlarını bir kaç saniyede oluşturabilirsiniz.

Üretime başlamadan önce parça ve montajlarınızın doğru şekilde oturduğundan emin olmanızı sağlayan araçtır. Hiç bir parçanın birbiri içine girmediğinden net bir şekilde emin olabilirsiniz. Hataları en aza indirmenizi amaçlayan SOLIDWORKS araçlarından biridir.

Parçalar üzerinde temel gerilme analizi yapmanızı sağlayan bir ilk geçiş analiz aracıdır. Kuvvet ve basıncın etkilerini hızlı bir şekilde belirleyebilir ve sonuçları bir rapor ile belgeleyebilirsiniz.

SOLIDWORKS CAM Standart 2.5 eksen frezeleme işlemlerinde kullanılan, SOLIDWORKS ile tam entegre çalışan çözümdür. Bakım anlaşması süresince aktif kullanılabilmektedir.

Üretim sonrası yada üretim planlama esnasında tasarımları düzeltmek maliyeti arttıran etkenlerdendir. Tasarımlarınızı geliştirmek ve üretilebilirliğini denetlemek amacıyla araçlar sunar.

Daha üretken olmanızı sağlayacak tasarım analizi, karşılaştırma, kontrol ve raporlama araçları.

 3D Interconnect, çoğu CAD dosyasını direkt olarak SOLIDWORKS CAD ortamında açar ve dolayısı ile dönüştürme işlemine gerek duymaz. Gelen veya giden CAD dosyalarını dönüştürmek için 30 ‘dan fazla çevirici araç kullanılmaktadır.

 SOLIDWORKS ‘den arttırılmış sanal gerçekliğe giden yolu önemli ölçüde basitleştirir. Xtended Reality (XR ) uygun formatta dışarı aktarımı sağlamaktadır.

SOLIDWORKS ToolBox tamamen entegre çalışan akıllı parçaları içerir. Bağlantı elemanları, yapı tipleri ve binlerce hazır parçayı içerir. Daha fazla bilgi için tıklayınız.

Üreticiler için teklif verme sürecini hızlandıran SOLIDWORKS Costing, tasarımların anlık olarak maliyet tahminini kullanıcıya sunar. İstenilen maliyet ölçüsünde, revizyonlar yapılmasını önemli ölçüde hızlandırır.

CircuitWorks  ile elektrik CAD (ECAD) ve mekanik CAD (MCAD) tasarımcıları arasında veri paylaşımı yapılabilir.  Kullanıcıların elektrik ve mekanik işbirliği sorunlarını hızla çözebilmeleri için elektrik tasarım verilerinin paylaşılmasını, karşılaştırılmasını, güncelleme ve takibini sağlar.

SOLIDWORKS ile tasarım standartları oluşturun ve modelleri kontrol edin. Eksiksiz tasarım çıktıları oluştururken standartlara göre kontrol sağlayabilirsiniz.

SOLIDWORKS CAD modellerini, müşterilerinizle eposta yada diğer araçlar vasıtasıyla paylaşmanızı sağlar. Alıcıda SOLIDWORKS olmasa daki eDrawings ile görüntüleyebilir ve gerekli detaylara sahip olabilir. eDrawings hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.

Montajı oluşturan bileşenlerin olması gerektiği gibi oturmasını sağlamak, üretime girmeden önce bir ürün üzerindeki tolerans değerlerini doğrulamak için kullanılan araçtır. Tolerans hesaplamalarının manuel el ile hesaplanması durumunu tamamen ortadan kaldırır. TolAnalyst hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.

3D CAD dosyalarınızı, gerçekçi fotoğraf kalitesinde görüntülere, animasyonlara ve interaktif 3D içeriklere dönüştürür. Bakım anlaşması süresince aktif kullanılabilmektedir. SOLIDWORKS Visualize hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.

SOLIDWORKS PDM Standard, proje verilerinin yönetimi, tasarım revizyonların kontrol edilmesi ve dosyalara erişimini sağlar. Bireysel yada küçük çalışma grupları için idealdir. 

ScanTo3D taranan verileri katı modellere dönüştürmek için bir yardımcı programdır ve 3D yazıcılarla birlikte çalışır . Tersine mühendislik süreçlerini SOLIDWORKS ile tam entegre yürütülmesini sağlar. Ürün geliştirme süreci hızlanırmala birlikte önemli ölçüde hataları azaltır. 

SOLIDWORKS Motion, SOLIDWORKS Simulation ile birlikte zamana bağlı hareket analizi çalışmalarında kullanılmaktadır. SOLIDWORKS Motion, simülasyon çalışmalarını yapmak için montaj ortamındaki hareketleri referans olarak almaktadır. Motion Analysis hakkında daha fazla bilgi için lütfen tıklayınız.

SOLIDWORKS PAKETLERİ HAKKINDA DETAYLAR