MarkForged Mark Two Kompozit Yazıcı

Uzay mekiklerinin, roketlerin ve Formula 1 araçlarının hızlı ve havalı olmalarının dışında ortak noktalarından birisi de Kompozit Filament. (CFF ™)  3B baskıda olduğu gibi bu araçlarda uzun kompozit elyaf iplikleriyle güçlendirilmiştir.

Karbon fiber, Kevlar veya fiberglas filament kullanıyor olun, hepsi de hem güzel hemde güçlüdürler. Geleneksel plastik veya alüminyum baskılı parçalara göre 20 kat daha sert ve beş kat daha güçlü !

CFF karbon fiber 3D baskıda, oluşturulur oluşturulmaz sertleşen termoplastik bir Naylon matris kullanılır. Bu parçanızı kullanmaya başlamadan önce parçalarınızı iyileştirmeniz için gerekli uzun çabalar ve prosedüründen geçmeyeceğiniz anlamına gelir. Karbon fiber baskılar yapar yapmaz kullanıma hazırdır. Böylece parçalarınızı tasarlamak ve kullanmak için daha fazla, temizlemeye daha az zaman ayırabilirsiniz. Kısacası: daha az dağınıklık, daha fazla eğlence 🙂

MarkForged Mark Two kompozir yazıcı, temiz kullanıcı arayüzü ve sezgisel yazılımı ile de biliniyor. Bu yazıcı, hem .STL hem de .OBJ modellerini desteklemektedir. Böylece kullanımınızı en rahat hissettiğiniz platformlar üzerinde tasarım yapabilirsiniz. MarkForged Mark Two aynı zamanda mukavemeti, esnekliği ve hatta elyaf yönünü katmana göre dengelemek için size tam tasarım kontrolü sağlar.

Rakipsiz güç. Güzel ve kullanışlı baskı, güçlü yazılım. MarkForged ürünleri ve kompozit baskı teknolojisi hakkında daha fazla bilgi için bizlere https://www.armadayazilim.com/iletisim adresinden ulaşabilirsiniz.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir