SOLIDWORKS Modelleme Yarışması Model Mania 24. Yılında

Dünyanın en büyük mühendislik konferanslarından birisi olan 3DEXPERIENCE World, bu yılda pek çok etkinlikle bizleri bekliyor. Malumunuz pandemi nedeniyle son 2 yıldır yüzyüze yapılamıyordu. Bu yıl ki etkinlikte ise hem yüzyüze olacağız hem de online olarak katılabilmek mümkün olacak. Bu arada hemen söyleyelim online katılımlar tamamen ücretsiz efendim!

Model Mania aslında global çapta isminizi duyurmak için büyük fırsat! Dünyanın her yerinden katılımcıların olduğu bu yarışmaya katılarak, hem bir network sağlayabilir hem de harika bir referans sağlayabilirsiniz.

Etkinlik 12-15 Şubat 2023 tarihlerinde olacak ve katılmak için hemen buraya tıklayarak formu doldurmanız yeterli. Katılmak için pek çok sebep var! Genel olarak sizleri nelerin beklediğini merak ediyorsanız hemen sıralayalım;

Model Mania’da Ne İstenilecek?

Size bir parçanın 2D çizimi verilecek. SOLIDWORKS Connected’da o parçayı olabildiğince hızlı ve doğru bir şekilde yapmanız gerekiyor. Tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi bu yarışmada da bir mühendislik revizyonu yapmanız gerekecek. 1. Aşamayı tamamladığınızda, bazı değişikliklerin gerekli olduğu Aşama 2′ ye geçersiniz. Parçayı iyi bir tasarım amacı ile oluşturduysanız, gerekli değişiklikleri yapmak için hızlı ve kolay bir düzenleme yapılmalıdır. 

3DEXPERIENCE World Etkinliklerinden Bazıları

3DEXPERINCE WORLD 2023’de beklediğiniz gibi yüzlerce etkinlik ve pek çok sürpriz bulunuyor. Üstelik güçlü bir network kurmanız içinde global çapta büyük bir fırsat sunuyor!

  • Sertifika sınavlarına ücretsiz katılım
  • Yıllardır devam eden Model Mania Yarışması
  • 3DEXPERIENCE Platformunda uygulamalar
  • Yüzlerce toplulukta Soru-Cevap
  • 3DEXPERIENCE Playground
  • SOLIDWORKS Live
  • 3DEXPERIENCE ürün uzmanlarıyla görüşme imkanları

ve çok daha fazlası için 3DEXPERIENCE World etkinliğine online olarak katılabilirsiniz.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir