SOLIDWORKS Kullanıcıları Proje Planlaması Yapıyor mu?

SOLIDWORKS kullanıcıları için proje planlama, herhangi bir ürün geliştirme sürecinde iş akışının önemli bir parçasıdır. 3D CAD projelerinizi göndermek, üretime vermek, mal ve hizmetlere dönüştürmek için basit veya ayrıntılı proje planlaması gereklidir. 

Proje planlaması öyle ya da böyle bir şekilde yapılması gereken ve değişik metodlarla da olsa SOLIDWORKS kullanıcıların yaptığı bir şeydir. Burada önemli olan proje planlamasını hangi yollarla yaptığınızdır. İşte işin komik tarafı da burada başlıyor. Akıllara gelmeyecek çeşitli metotlarla yapılan proje planlamaları olduğunu görüyoruz. Bazen bu, şirket/endüstri standartlarına veya uygulamalarına da bağlıdır. Diğer zamanlarda ise bir projenin kapsamına veya bireysel tercihlere bağlı olduğunu söyleyebiliriz. SOLIDWORKS resmi web sayfalarında kullanıcılarına bu soruyu sormuş ve gelen yanıt gerçekten de ilginç.

E-mail yoluyla yapılan proje planlamasının çok önde olması hiç de şaşırtıcı sayılmaz. Hemen ardından ise CAD süreçlerinin yönetilmesinde büyük yardımı olan PDM ve PLM geliyor.

Bunun bir karmaşa olduğu şüphesiz ki çok açık! 3DEXPERIENCE platformu ile neyse ki SOLIDWORKS kullanıcılarının ihtiyacı olan proje planlaması profesyonel bir şekilde çözüldü.

Project Planner

3DEXPERIENCE platformunun güçlü bulut tabanlı rollerinden birisi de Project Planner. CAD kullanıcılarının proje planlaması yaparken ihtiyaç duyacağı her şeyi barındırır. Ayrıca ekip arkadaşları arasında anlık olarak proje üzerindeki planlamanın takibi ve yönetimini sağlar. Project Planner hakkında daha fazlası için lütfen tıklayın.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir