Project Planner | 3DEXPERIENCE Rolleri

Projelerinizin ilerleyişini nasıl takip ediyorsunuz? Ofisin dışında veya farklı bir saha alanında olduğunuzda, aklınızın bir köşesinde halen projenizin akıbeti yer alıyor mu? Elbette ki proje sorumlularından raporlar, çeşitli fotoğraflar isteyebilirsiniz. Ancak bütün proje sorumluları ve hatta tedarikçilerin durumlarını takip etmek başlı başına bir iş! İşte Project Planner bu iş için geliştirilmiş, 3DEXPERIENCE Platformunun mükemmel bir rolüdür.

Tasarım Mühendisleri için Bulut Tabanlı Proje Yönetimi

Project Planner ya da diğer bir deyişle Proje Planlayıcısı, tasarım projelerinin yönetilmesi için kurgulanmıştır. Proje sorumlularına görevler atanarak, projenin ilerleyişi anlık olarak takip edilebilir. İhtiyaç duyulduğunda, proje durumu hakkındaki bütün raporlar rahatlıkla alınabilir.

Bulut tabanlı 3DEXPERIENCE platformunda; tüm tasarım projelerinizi planlayabilir, yürütebilir ve izleyebilirsiniz. Ekiplerinizle herhangi bir yerden ve herhangi bir cihaz üzerinden işbirliği içinde çalışmanıza olanak tanır.

Ekibin kilometre taşlarını görmek ve teslimat zamanına odaklanmasını sağlamak için göreve özel bir dosya depolama alanı ve etkinlik akışı sağlar. Ayrıca en önemlisi de gerçek zamanlı çizelgelerde proje durumunu rahatlıkla takip edebilirsiniz.

Bulut Tabanlı Proje Yönetimi Project Planner Rolünün Faydaları

 1-  Proje Programlarınızı Optimize Edin 
Proje kısıtlamalarınıza ve kaynaklarınıza göre proje programlarını otomatik olarak optimize edebilirsiniz. Ekip çalışmasını ve işbirliğini geliştirmek istediğinizde, bütün ekip üyelerine anlık bildirimler gönderebilirsiniz.
 2-  Durum İzleme
Proje ilerleyişini, kilometre taşlarını görerek teslimat durumunu rahatlıkla takip edebilirsiniz. Zamanı geçmiş kritik görevleri elbette ki görmek istersiniz. Project Planner ile görevlerin akıbeti hakkında net bilgi sahibi olursunuz.
 3-  Grafik Verileri

Proje programınızı kolayca izleyin ve düzenleyin. Gantt şeması zaman çizelgeleriyle birlikte görevlerden ve kilometre taşlarından yararlanabilirsiniz. Projede bir bağımlı sorumluluklar vermek istiyorsanız bunu yapmanız son derece basit. 🙂

 4-  Erişim Haklarını Yönetin
Proje güvenliği kimin için önemli değildir ki! Projenizdeki bütün detayları ortaya saçmanıza ve hemen ardından da gizlilik politikası için endişelenmenize gerek yok. 🙂 Project Planner rolü ile bütün verileriniz güvende. Kimin hangi CAD datasına veya belgeye erişebileceği tamamen proje sahibinin parmaklarının ucunda.

3DEXPERIENCE hakkında merak ettikleriniz ve işinize hız katacak rolleri keşfetmek için web sayfamızı ziyaret edin.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir