3DEXPERIENCE World 2023’e Katılanlara Ücretsiz Sertifika!

Her yıl olduğu gibi 3DEXPERIENCE World etkinliği heyecanla bekleniyor. Bilineceği üzere son üç yıldır yüz yüze düzenlenemiyordu ancak bu yıl artık hasret bitiyor. Etkinliğe dileyenler Nashville’de katılabilecekler veya son üç yılda olduğu gibi online olarak da katılmak mümkün olacak. 3DEXPERIENCE World’ün sanal versiyonu büyük bir başarı elde etti ve dünyanın dört bir yanından daha fazla insanın katılmasını sağladı.

3DEXPERIENCE World 2023 için sadece yüz yüze buluşmakla kalınmayacak, aynı zamanda ilk tam ölçekli hibrit etkinliği olma özelliğini de sunuyor! 3DEXPERIENCE World’e şahsen veya sanal olarak katılmak elbette ki avantajlar sunuyor.

Konferansa katılmanın faydalarından biri de ücretsiz sertifika alabilmek oldu. Hibrit etkinlik sırasında hem yerinde hem de sanal katılımcılar bazı sınavlarımıza ücretsiz olarak erişebilecek! Konferansa sanal olarak katılan bir öğrenciyseniz, bu durum sizi de kapsıyor.

Konferansa “.edu” etki alanına sahip geçerli bir okul e-posta adresi kullanarak kayıt yaptıran öğrencilere, aşağıda “Sanal Öğrenci Katılımcıları” sütunu (“Virtual Student Attendees.” ) altında gösterilen sınav listesine erişim verilecektir. Yüz yüze konferansa katılan öğrenciler de aynı erişim düzeyine sahip olacaktır. Sınavlara 27 Şubat’tan 3 Mart’a kadar erişilebileceğini lütfen unutmayın. Son ayrıntılar 27 Şubat tarihine kadar kayıtlı eposta adresinize gönderilecektir.

Tüm katılımcılara sunulacak sertifikaları önizlemek için aşağıdaki tabloya göz atın. Daha fazla ayrıntı için www.solidworks .com/3DXW23Certification adresini ziyaret edebilirsiniz.

İlk Hibrit 3DEXPERIENCE Dünyası için bize katılacak mısınız? Öyleyse hemen buraya tıklayarak kayıt olun.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir