SOLIDWORKS Sertifika Sınavı

SOLIDWORKS için abonelik satın almak servis paketleri, teknik destek ve diğer hizmetlere erişimi içeren birçok avantaj sağlar. Her yıl sertifikasyon sınavına ücretsiz erişim bir diğer avantajıdır.
Sınava giriş için kod alma işlemi 1 Ocak- 30 Haziran aralığında 1 kez ve 1 Temmuz- 31 Aralık tarihinde tekrar olmak üzere bir takvim yılı içinde 2 kez yapılabilir.
Kod alma işlemi tamamlandığında alınan kodlar alındıkları tarihten itibaren 180 gün boyunca geçerlidir.
Kod alma işlemi sırasında bir SOLIDWORKS ID’si ve bir VirtualTester ID’si gerekir.

SOLIDWORKS ID müşteri portalı, forumlar, bilgi bankası makaleleri ve MySOLIDWORKS.com gibi şeylere erişmek için kullandığınız giriştir.

VirtualTester, 3DEXPERIENCE Sertifikasyon sınavları için kullanılan sertifikasyon test platformudur.

Sunulan ücretsiz sınavlar için aşağıda gösterilen üç kategoriden her biri için bir sınav seçebilmeyi içerir:

* ile belirtilen bir sertifikanız varsa yine de bu sınav için kod alabilir ve başka birine iletebilirsiniz.
Bu menüde ilk kez bulunduğunuzda lütfen her kategoriden bir sınav seçmeniz gerektiğini unutmayın. Sistem yılın yarısı sona erene kadar ek sınavları seçmek için geri dönmenize izin vermeyecektir. Gelecek sistemde daha önce seçim yapılmayan kategorilerden seçim yapabilmeye izin verecek şekilde değiştirilecektir.

Sınav kodlarınızı kullanmak için şu adımları izleyin:
  1. https://3DEXPERIENCE.VirtualTester.com adresini ziyaret edin,
    3DEXPERIENCE sertifikasyon hesabınıza giriş yapın veya sayfanın sağ üst köşesindeki giriş butonunu kullanarak yeni bir hesap oluşturun,
  2. Soldaki gezinme bölmesinde bulunan “Subscription Offer ($)” butonuna tıklayın,
    Kodlarınızı alana kadar SOLIDWORKS ID’nize giriş yapmayı içeren talimatları takip edin Ekran görüntüsü almanıza veya kodlarınızı not almanıza gerek olmadığını lütfen unutmayın. “Subscription Offer ($)” sekmesini her ziyaret ettiğinizde etkin kuponlarınız sona erene kadar listelenir.
  3. Ekran görüntüsü almanıza veya kodlarınızı not almanıza gerek olmadığını lütfen unutmayın. “Subscription Offer ($)” sekmesini her ziyaret ettiğinizde etkin kuponlarınız sona erene kadar listelenir.
AYNI bilgisayarda farklı bir SOLIDWORKS ID’si ile ilave kodları kullanmak için lütfen aşağıdaki ek adımları izleyin:
  1. https://my.solidworks.com/#General adresini ziyaret edin
  2. Sayfanın sağ üst tarafındaki Oturum Aç bağlantısını tıklayın
  3. Önceden giriş yapan SOLIDWORKS ID’sini göreceksiniz. Sağ üst taraftaki SOLIDWORKS ID adına tıklayın ve daha sonra açılır menüden Oturumu Kapat’a tıklayın.
Bu adımları uyguladığınızda farklı bir SOLIDWORKS ID’si ile daha fazla kod kullanabilmeniz için SOLIDWORKS ID’nizden çıkış yapmış olursunuz.
  1. Bu işlem yalnızca abonelik anlaşmalı ticari müşteriler içindir ve Education lisansları için sertifikasyon kullanılamaz. Education lisansları için ücretsiz sınavların nasıl alınacağı hakkında daha fazla bilgi için lütfen “[email protected]” adresine e-posta gönderin.
  2. Bir network lisansı kullanıyorsanız abonelikte sahip olduğunuz SOLIDWORKS kullanıcı sayısına eşit bir şekilde kod alabilirsiniz. Ancak her kod alma işleminin farklı bir SOLIDWORKS ID’sine sahip farklı bir kullanıcı tarafından tamamlanması gerekir.
  3. SOLIDWORKS Abonelik Hizmetleri hakkında daha fazla bilgi için lütfen şu adresi ziyaret edin:
    https://www.solidworks.com/how-to-buy/subscription-services
  4. Network Lisansı kullanıcılarının bağlı oldukları SOLIDWORKS hesaplarını Yönetici Portalı üzerinden yönetmeleri önerilir. Daha fazla bilgi için lütfen https://blog.armadayazilim.com/solidworks-online-lisanslama-ve-admin-portali-klavuzu/ adresini ziyaret ediniz.
  5. SOLIDWORKS ID’nizi ayarlama hakkında bilgi için lütfen https://blog.armadayazilim.com/solidworks-online-lisanslama-ve-admin-portali-klavuzu/ sayfasını ziyaret ediniz.

SOLIDWORKS Sertifika sınavı hakkında sorularınız için bizlere https://www.armadayazilim.com/iletisim  adresinden ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir