Geçmişte SOLIDWORKS lisans etkinleştirme hataları ile karşılaşmış veya birden fazla sistemde tek bir SOLIDWORKS lisansı çalıştırma esnekliğine ihtiyaç duyanlarınız için, harika bir çalışmamız var.

Sizler için klavuz niteliği taşıyacak olan çalışmamızda; SOLIDWORKS online lisanslama ve admin portalı ile ilgili olarak klavuz niteliğindeki çalışmamız sizlerle. Online lisanslama ve SOLIDWORKS admin portalı konuları üzerinde detaylıca duruyoruz.  

1

SOLIDWORKS Online Lisanslama Nedir?

SOLIDWORKS çevrimiçi lisanslama; her makinedeki lisansları manuel olarak etkinleştirmek ve devre dışı bırakmak zorunda kalmadan, herhangi bir konumda, tüm cihazlarınızda bir lisans kullanma esnekliği sağlar.

2

SOLIDWORKS Admin Portalı Başlarken

SOLIDWORKS Admin Portalı herhangi bir boyutta SOLIDWORKS lisansı yöneten kişilerin bir kuruluşun SW varlıklarını yönetebileceği bir çevrimiçi hizmet ve yönetim ara birimidir. SOLIDWORKS lisanslarının atanması üzerinde yönetim ve kontroldür.

3

Kullanıcıları SOLIDWORKS Çevrimiçi Lisanslamaya Katılım Daveti Gönderme

SOLIDWORKS’e  Çevrimiçi Lisanslama modeli içinde SOLIDWORKS varlıkları atanmadan önce, bir yönetici kullanıcıyı kuruluşlarının çevrimiçi lisanslamasına katılmaya davet etmelidir. 

4

SOLIDWORKS Yönetici Portalı’nı kullanarak Üyelere SOLIDWORKS Ürünleri Atama

SOLIDWORKS kullanıcısının SOLIDWORKS Ürünlerine giriş yapmak için SOLIDWORKS kimliğini kullanmadan önce, bir yöneticinin ürünlerin bu kullanıcıya atandığından emin olmalıdır.

5

SOLIDWORKS Ürünleriniz için Çevrimiçi Lisanslamayı Etkinleştirin

Bir SOLIDWORKS kullanıcısının, SW kimliğine eklenmiş bir lisanstan yararlanabilmesi için, Yöneticinin “ONLINE LİSANSLAMA” kullanmak için ürünün lisans modunu değiştirmesi gerekir.

6

SOLIDWORKS Admin Portalı | Oturum Açmak yada Değiştirmek

Serimizin son makalesinde,  SOLIDWORKS Kimliğini kullanarak bir SOLIDWORKS Oturumu Oturum Açmak için değiştirmek için gerekli adımları inceleyeceğiz. 

SOLIDWORKS Çevrimiçi/Online lisanslama ile ilgili olarak yardımcı olmamızı ister misiniz? Armada Yazılım teknik ekibimize https://www.armadayazilim.com/iletisim adresinden ulaşabilirsiniz.