SOLIDWORKS Admin Portalı | Yeni Kullanıcı Oluşturma

SOLIDWORKS’e  Çevrimiçi Lisanslama modeli içinde SOLIDWORKS varlıkları atanmadan önce, bir yönetici kullanıcıyı kuruluşlarının çevrimiçi lisanslamasına katılmaya “davet etmelidir”. İlave üyeleri SOLIDWORKS Online Lisanslamaya katılmaya davet etmek için lütfen aşağıdaki adımları izleyin

AŞAMA 1: SOLIDWORKS Yönetici Portalı ana sayfasına geldikten sonra, sayfa üstbilgisinde “Üyeler” seçimini seçin ve üye listesinin en üstünde bulunan “Üyeyi Davet Et” bağlantısını seçin:

AŞAMA 2: Aşağıdaki ekran görüntüsünde gösterildiği gibi, davet etmek istediğiniz kişinin SOLIDWORKS ID’si ile ilişkili e-posta adreslerini girerek başlayın.

Ardından, bireyler için uygun Kullanıcı Haklarını belirtin, kullanıcılar için davet mesajını hassaslaştırmaya devam edin.

Ardından Davetiye Gönder düğmesini seçin:

Mesaj gönderildikten sonra Yönetici Portalı’nın ana sayfasına dönersiniz.

Davetiyenin başarıyla tamamlandığına dair bir onay adımı olarak, üyenin durumunun “BEKLENİYOR” olarak ayarlandığından emin olmak için Yönetici Portalı Üyeleri sayfasındaki “Kullanıcı Hakları” sütununu kontrol edin.

Ayrıca, otomatik mesaj gelmezse kullanıcının Önemsiz posta klasörlerini kontrol etmesini öneririm.

AŞAMA 3: SOLIDWORKS Kullanıcısı, önceden oluşturulmuş SOLIDWORKS hesabına giriş yapmak veya YENİ bir SOLIDWORKS Kimliği Oluşturmak için e-postayla davetiye alacaktır.

Kullanıcı e-postadaki bağlantıyı seçtikten sonra karşılama sayfasına yönlendirilir:

Kullanıcı karşılama ekranında Tamam’ı tıkladıktan ve üyenin durumunun “Üye” veya “Yönetici” olarak değiştiğinden emin olmak için Yönetici Portalı Üyeleri sayfasındaki SOLIDWORKS ID “Kullanıcı Hakları” sütununu kullanın.

Artık yeni Üyenize SOLIDWORKS ÜRÜNLERİ Atamaya devam etmeye hazırsınız. Konunun devamı niteliğindeki, hemen aşağıda bulunan makaleyi inceleyiniz.

> https://blog.armadayazilim.com/2020/06/10/solidworks-admin-portali-urunleri-kullaniciya-atama/

SOLIDWORKS Online Lisanslama hakkında sorularınız varsa bizlere https://www.armadayazilim.com/iletisim adresinden ulaşabilirsiniz. Son olarak blogda yer alan diğer makalelere de göz atmanızı tavsiye ederiz. Saygılarımızla.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir