Ücretsiz 3DEXPERIENCE Deneyimi için Yarışmalara Katılın

Dassault Systèmes ‘in düzenlediği dünya çapındaki yarışmalar, büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Dünya’nın her yerinden tasarımcıların katıldığı yarışmalar, kendinizi göstermek için harika bir ortam. Sizler de bu yarışmalara katılarak yeteneklerini dünya çapında kanıtlayabilir ve farklı kültürlerden insanlarla iletişime geçebilirsiniz. Bunun yanı sıra Dassault Systèmes çok cömert bir şekilde size ücretsiz 3DEXPERIENCE platformunu sağlıyor. Dolayısı ile mükemmel bir 3DEXPERIENCE  deneyimi de kazanılmış oluyor.

Yani yarışmalara katılarak 3DEXPERIENCE deneyimi yaşar, dünya vitrininde yer alır, yeteneklerinizi geliştirir ve farklı kültürlerle iletişime geçersiniz. Her şey harika görünüyor değil mi? 🙂 O halde zorlu yarışmalara nasıl katılabilirsiniz, gelin detaylarına geçelim.

Yarışmalara Nasıl Katılabilirsiniz?

# Yarışmalara katılmak için öncelikle hemen yandaki katıl butonuna tıklayınız. KATIL

# Karşınıza gelen sayfadan grup yada tekil olarak çalışmak istediğinizi seçerek, hemen aşağısında listelenen yarışmalardan katılmak istediğinizi seçiyorsunuz. Eğer katılmak istediğiniz yarışmanın tarihi geçmiş ama 3DEXPERIENCE deneyimini yaşamak istiyorsanız, tarihleri çok da önemsemeden ilerleyebilirsiniz.

# Sayfanın aşağısındaki sağ ok işaretine tıklayarak kayıt sayfasına ilerleyebilirsiniz. Bu aşamada bilgilerinizi girerek ilerleyeceğiniz 3 sayfa bulunuyor. Bilgilerinizi girerek son aşamaya geldiğinizde sözleşmeyi onayla butonunu tıklamanız yeterlidir.

Yarışmalara katılmak ve ücretsiz 3DEXPERIENCE deneyimi yaşamak bu kadar basit 🙂 Üstelik eğer amacınız sadece 3DEXPERIENCE deneyimi yaşamaksa bunun içinde sizlere kolaylık sağlanıyor.

Ancak mutlaka belirtmemiz gerekir ki bu zorlu yarışmalara katılarak, becerilerinizi dünya genelinde sunabilir ve işverenlerin dikkatini çekebilirsiniz. Son olarak 3DEXPERIENCE platformu hakkında çok bilgi sahibi değilseniz buraya tıklayarak detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Başarılar 🙂

 

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir