hyperMILL Kurulum Sonrası Bilgisayarda Performans Ayarları

hyperMILL kurulumunun hemen ardından bilgisayarınızda gerekli ayarların yapılarak, performanslı çalışması sağlanmalıdır. Bunun için aşağıdaki adımları uygulamamız gerekiyor;

  1. Uyumluluk modunun açılması
  2. Güvenlik ayarlarından tam yetki verilmesi
  3. OpenMind klasörüne tam yetki verilmesi
  4. Codemeter sürümünün güncel olması
  5. Ekran kartı ayarlarının yapılması

Bilgisayarınıza hyperMILL’i kurduktan sonra masaüstünde kısa yolları oluşacaktır. Oluşan hyperMILL ikonuna sağ tıklayıp özellikler diyerek, uyumluluk modunu Windows 7 olarak seçiniz.

Aynı pencerede güvenlik ayarlarına tam yetki veriniz. C:\Program Files\OPEN MIND klasörüne sağ tıklayıp özellikler diyerek tam yetki veriniz.

Bilgisayarınızın başlat kısmından dongle driver’ı olan CodeMeter penceresini açarak update güncel değil ise, son sürümünü update yapınız.

Bilgisayarınızın masa üstünde sağ tıklayarak; NVIDIA denetim masası // (3d ayarlarının yönetilmesi) // (Genel Ayarlar) //(Workstation app Dynamic streaming) seçeneğini seçip onaylayınız.

 

İşlem bu kadar. Bu ayarlar sayesinde hyperMILL daha verimli ve performanslı çalışacaktır. hyperMILL hakkında daha fazla bilgi için blogda yer alan diğer makalelere göz atabilirsiniz.

Son olarak hyperMILL ve diğer konular hakkındaki sorularınız için bizlere https://armadayazilim.com/ adresinden ulaşabilirsiniz. Görüşmek üzere.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir