3DEXPERIENCE Sorun Yönetimi (Issue Management)

3DEXPERIENCE platformu hızlı ve sorunsuz ürün geliştirmek için pek çok yöntemi bünyesinde barındırır. Şirketlerin potansiyel olarak ortaya çıkabilecek her türlü problemi öngörmesi ve etkin bir şekilde ele alması imkansızdır. Anormal durumlar her zaman ortaya çıkabilir. Önemli olan, durumun kontrolden çıkmasını önlemek için hızla yanıt vermektir.

3DEXPERIENCE platformunda sorun yönetimi için, oluşturmak istediğimiz sorun hakkında “Issue Management” sekmesini seçip oluşan problem hakkında temel bilgi ekranı oluşmaktadır.

Oluşturulan sorun hakkında sistem otomatik olarak isim tanımladığı gibi kullanıcıda isim tanımlayabiliriz. Oluşturulan sorun hakkında önem durumunu, Çözüm önerisi ve sorunun bitiş tarihini girebiliyoruz.

Oluşturulan sorun hakkında kişilere atama yapabiliyoruz veya sorun hakkında doküman ekleyebiliriz. Döküman platforma kayıtlı bir doküman seçebileceğimiz gibi kendimizde dosya yükleyebiliriz.

3DEXPERIENCE hakkında daha fazla bilgi için bizlere https://www.armadayazilim.com/iletisim adresinden ulaşabilirsiniz. Son olarak blogda yer alan 3DEXPERIENCE hakkındaki diğer makalelere de göz atmanızı tavsiye ederiz. Görüşmek üzere.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir