SOLIDWORKS 2023 Yeniliklerine Genel Bakış

SOLIDWORKS 2023, ürün geliştirme ve piyasaya sunma sürecinizin tamamını kapsayan yenilikleri beraberinde getiriyor. SOLIDWORKS bu yeni sürümüyle, tasarımı hızlandırmak için aşağıdakilere odaklanan yeni, kullanıcı odaklı geliştirmeler içeriyor.

SOLIDWORKS 2023 yenilikleri yayınlandı. Tam listeye gitmek için lütfen tıklayın.

  • Daha Sezgisel Tasarım: Büyük montajlar tasarlarken ve çizimleri detaylandırırken, iş yükünüz ciddi oranda azalacak. Ayrıca elektrik tesisatı ile ilgilenenler için de muhteşem yenilikler sunuluyor. 
  • Daha Hızlı Tasarım: Malzeme listeleri (BOM) ile daha verimli çalışacak, montajları arama ve kaydetme performansının iyileştiği hissedecek ve büyük montajları daha hızlı tasarladığınızı farkedeceksiniz.
  • Birlikte Çalışma: SOLIDWORKS PDM’de basitleştirilmiş bir kullanıcı arayüzü, azaltılmış gecikme süresi ve iyileştirilmiş performans sunuluyor. Böylece ekiplerin verileri daha verimli bir şekilde paylaşmasına ve yönetmesine yardımcı olunur. PDM bildirim şablonlarını özelleştirme yeteneğiyle verileri tasarlamak için değişiklikleri daha iyi iletebilirsiniz.

Şimdi genel hatlarıyla SOLIDWORKS 2023 Yenilikleri ‘ne göz atalım. Yakında bütün yenilikleri ele aldığımız video serileriyle karşınızda olacağız.

SOLIDWORKS 2023 detaylı yenilikler listesi için buraya tıklayın.

SOLIDWORKS 2023 Yenilikleri Genel Bakış

Parçalar ve Unsurlar

Sac Levha

Montajlar

Profiller

Teknik Resim Detaylandırma

 

  • Malzeme Listesini Filtreleme:Bir malzeme listesini (BOM) filtrelemek, görmeniz gereken şeylere odaklanmanızı sağlar. Kriterlerinize göre bir dizi veriyi filtreleyebilirsiniz. Görünümde yalnızca filtrelenen öğeler için balonlar görünür.

SOLIDWORKS 2023 Bugüne Kadar ki En İyi SOLIDWORKS

“SOLIDWORKS 2023 bugüne kadar ki en iyi SOLIDWORKS mü?” sorusunun cevabını sizlere net şekilde verebiliriz! Evet bu SOLIDWORKS, ulaşabileceğiniz en iyi sürüm diyebiliriz. Tasarımdan ürünlerin pazara sunulma aşmasına kadar ki bütün süreçlerde yeniliklerin geldiğini görüyoruz. Aynı zamanda bulut tabanlı tasarım ve yönetim platformu 3DEXPERIENCE ile daha entegre çalışıyor.

Bir sonraki makalemizde bu versiyonla birlikte gelen diğer yenilikleri aktarmaya devam edeceğiz.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir