SOLIDWORKS MAC’te Çalışır mı?

SOLIDWORKS MAC te çalışır mı? sorusuna uzun yıllardır şu cevabı veriyorduk; imkansız değil ancak biraz uğraşmanız gerekiyor. Çünkü SOLIDWORKS macOS işletim sistemini desteklemediğinden, parallels gibi bir yazılım aracılığıyla bunun yapılması gerekiyordu. Peki bir şekilde aracı yazılımlarla çalıştırmayı başardınız. Arzu ettiğiniz performansı alabilecek misiniz? Cevap maalesef ki hayırdı! 

3DEXPERIENCE ile birlikte işte bu sorun tamamen ortadan kalktı. Yeni nesil SOLIDWORKS ortamını sunan, bulut tabanlı 3DEXPERIENCE Tasarım Rolleri ile SOLIDWORKS artık MAC’te doğrudan ve tam performansla çalışıyor. Mekanik tasarım için 3D Creator ve endüstriyel tasarım için 3D Sculptor rolleriyle MAC’inizde tasarımlar yapabilirsiniz.

SOLIDWORKS Mac için sistem gereksinimleri

MAC’te SOLIDWORKS kullanmak için ihtiyacınız olan şey bir internet tarayıcısı. Sizlere uzun uzadıya bir sistem gereksinimleri listesi vermemiz gerekmiyor. Kullanıcı arayüzü, görünüm ve deneyim PC sürümüyle tamamen aynı olduğunu fark edeceksiniz.

Mac’te tasarım yapmak için SOLIDWORKS tasarım rolleri

3DEXPERIENCE WORKS gelişiyor ve sürekli olarak yeni roller/uygulamalar ekleniyor. Tasarlamak istediğiniz ürüne bağlı olarak seçebileceğiniz dört farklı 3DEXPERIENCE tasarım rolü bulunuyor.

  • Parametrik modelleme uygulamasına erişim sağlayan xDesign olarak bilinen SOLIDWORKS 3D Creator,
  • Yüzey modelleme ve freeform araçları için xShape olarak bilinen 3D Sculptor,
  • Teknik resimleri hızlı bir şekilde oluşturup detaylandırmanızı sağlayan 3DEXPERIENCE DraftSight,
  • Parametrik sac metal tasarım yetenekleri sunan sezgisel, 3D SheetMetal Creator,

Farklı cihazlarda ki kullanıcılarla düzenleme ve paylaşma

3DEXPERIENCE’da bulut tabanlı çalışmanın belki de en güzel tarafı dilediğiniz yerden ve herhangi bir cihaz üzerinden çalışabilmeniz. Modellerinizi 3DEXPERIENCE Platformuna kaydederken farklı cihazlar, PC’ler, Mac’ler arasında sorunsuz bir şekilde çalışabilirsiniz. Dilediğiniz gibi IGES/STEP dosya türleri üzerinden dışarıya dosya aktarımı yapabilirsiniz. Bu arada iş arkadaşlarınızla anlık olarak tasarımlar üzerinde iş birliği yapmak mümkün.

SOLIDWORKS’ü Mac’te çalıştırmak ister misiniz?

macOs veya Windows farketmeden dilediğiniz cihazla çalışmak için yapmanız gereken şey çok basit. 3DEXPERIENCE platformuyla tanışmak! 3DEXPERIENCE platformu hakkında daha fazla bilgi için bizi hemen arayabilirsiniz. Eğer web sayfamız üzerinden takip etmek isterseniz de buraya tıklamanız yeterlidir. Bulut tabanlı tasarım ve yönetim platformu hakkında daha fazla bilgi için takip etmeye devam edin.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir