SOLIDWORKS EDU 2023 Yenilikleri

Bilineceği üzere SOLIDWORKS’ün misyonlarından birisi de öğrencileri harika bir teknik kariyerlere hazırlamaktır. Bu misyon kapsamında sunulan harika ürünlerden birisi de SOLIDWORKS EDU diyebiliriz. Eğitim kurumları ve öğrenciler için sunulan SOLIDWORKS EDU 2023, portföyünü 3DEXPERIENCE ile genişletti.

SOLIDWORKS akademik portföyü, eğitimcilerin SOLIDWORKS ve 3DEXPERIENCE platformunu kullanarak öğrencileri yönetmesine ve işbirliği yapmasına yardımcı olacak yeni araçlar sunuyor. 3DEXPERIENCE platformu ile SOLIDWORKS, eş zamanlı olarak kusuruz şekilde çalışır. Ayrıca platformun web tabanlı olması, her yerden ve herhangi bir cihazdan kesintisiz olarak çalışılmasını sağlar.

SOLIDWORKS ile işbirliğine dayalı tasarım öğretmek, parça, montaj ve teknik resmin ötesine geçer. Dassault Systemes tarafından geliştirilen bir teknoloji ve iş platformu olan 3DEXPERIENCE platformu; eğitimcilerin ve öğrencilerin iş bulmalarına yardımcı olmak için bilmeleri gereken beceri setlerini öğretmelerine olanak tanır.

SOLIDWORKS EDU’da Yeni Seçenekler

Tüm okulların ihtiyaçları için SOLIDWORKS masaüstü, bulut bağlantılı ve tarayıcı tabanlı tekliflerde yeni seçenekler sunuldu!

  • SOLIDWORKS Education Edition masaüstü, endüstri standardı mühendislik tasarımını öğretmek için PC tabanlı,
  • 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS, 3DEXPERIENCE platformundaki bulut uygulamalarına bağlı SOLIDWORKS ile hibrit bir çözüm,
  • Gelişmiş tasarım ve üretim için 3DEXPERIENCE Works portföyümüz, SIMULIA, DELMIA, CATIA, ENOVIA araçlarını içeren 3DEXPERIENCE Engineer,
  • SOLIDWORKS R&D tarafından geliştirilen tarayıcı tabanlı tasarım araçları paketi olan Eğitim için 3D Designer,

İş birliği

3DEXPERIENCE platformunun en önemli avantalarından birisi de şüphesiz ki kusursuz iş birliği! Eğitimciler ve öğrenciler için işbirliği araçları; organizasyon, görev yönetimi ve proje kontrolü sağlar. Eğitimciler bir sınıf oluşturabilir ve rahatlıkla süreci yönetebilirler. Elbette ki dersler ve laboratuvar oturumları sunmak için pek çok roller de sunuluyor.

Sertifika

600.000’den fazla mühendis, tasarımcı, ve öğrenci sektörde tanınan SOLIDWORKS belgesiyle sertifikalandırılmıştır. Bu süreci eğitimciler için daha akıcı ve güvenli hale getirmek için yeni bir sınav teslim prosedürü başlatıldı. Abone olan okullar Akademik sağlayıcı olmak için başvurabilirler. Ayrıca 3DEXPERIENCE platformuyla proje yönetimi ve ekip işbirliği becerilerine odaklanan sınavlar da var. Bütün sertifika sınavları otomatik olarak değerlendirilir ve derecelendirilir. Bu da eğitimcilerin öğretmeye odaklanmasına ve öğrencilere ömür boyu kimlik bilgileri sağlamasına olanak tanır.

SOLIDWORKS deneyiminin, eğitim kurumlarında sunulması ve Ar-Ge faaliyetleri yürüten araştırmacılar için SOLIDWORKS EDU mükemmel bir ürün. Ürün hakkında daha fazla bilgi almak ve kurumunuz için en cazip teklifleri sunabilmemiz için bize hemen ulaşabilirsiniz. Ayrıca SOLIDWORKS EDU hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir