Mühendisler için 5 Excel Hesaplama Aracını Ücretsiz İndirin

Tasarım mühendisleri için tamamen ücretsiz excel hesaplama programlarını sizlerle paylaşıyoruz. Özellikle de proses mühendislerinin tasarım ve geliştirme sürecinde faydalı olabilecek pek çok dosyaya buradan ulaşabilirsiniz. Öğrencilik hayatından başlayarak, mühendislik hayatınızda da sıklıkla kullanacağınıza eminiz.

Ücretsiz 5 Excel Mühendislik Hesaplama Aracı

  1. Sıkıştırılamaz akış hesaplarında basınç düşmesini hesaplama dosyasını indirmek için tıklayın.
  2. Churchill sürtünme faktörü hesaplama aracını indirmek için tıklayın.
  3. Pompa gücü hesaplamak için hazırlanan excel hesaplama programı için lütfen tıklayın. 
  4. Pompa sıcaklık artışıyla ilgili hesaplama aracını indirmek için tıklayın.
  5. Duvar ısı iletim hesaplamaları için hazırlanan excel dosyasını indirmek için tıklayın.

Sunulan bu excel formatındaki hesaplama araçları bir yardımcı olarak görülmesini tavsiye ederiz. Hesaplamaların doğrulaması mutlaka yapılmalıdır.

Analiz süreçlerinizi Excel yerine profesyonel bir FEA/CFD çözümü kullanarak yürütmek isterseniz SOLIDWORKS Simulation ürününü tavsiye ederiz.

Profesyonel Bir Çözüm İster Misiniz?

Bu arada yeni bulut tabanlı tasarım ve yönetim platformu 3DEXPERIENCE’da geniş kapsamlı analiz rolleri bulunuyor. Abaqus teknolojisini kullanan Simulia çözümü ile gerçek hayat standartlarında çözümlemeler yapabilirsiniz. 3DEXPERIENCE Platformunun kapsamlı analiz rollerini keşfetmek için hazırladığımız web sayfasını hemen ziyaret edebilirsiniz.

Tasarımdan üretime kadar ki bütün süreçlerinizde sunduğumuz mühendislik çözümleri için hemen bizleri arayın. Sizin için en doğru çözümü sunmaktan mutluluk duyacağız.

Açıklama: Tasarım sürecinde excel araçlarının kullanılması tamamen kullanıcı inisiyatifinde olup, herhangi bir sorumluluk kabul etmemekteyiz.

Armada Yazılım olarak sunduğumuz mühendislik ve CAD/CAM ürünlerimiz hakkındaki diğer makalelere anında ulaşmak için takipte kalın.

Kaynak: powderprocess.net

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir