hyperMILL ‘de Plane Recognition ile 2D 3D Düzlem Frezeleme

hyperMILL Plane Recognition ile 2D ve 3D işlemelerinde delik delme, unsur çıkarma, işlemi gibi model üzerindeki bütün düzlemleri algılayarak ve aynı zamanda plane düzlemleri oluşturarak pratik şekilde takım yolları çıkarabilirsiniz.

Bu sizlere zamandan tasarruf sağlayarak, normal takım yolları çıkarırken çizgi seç, yüzey seç başlangıç bitiş noktası belirt vs. gibi işlemleri yapmadan kullanıcıya kolaylık sağlamaktadır.

Features ara yüzünden Plane Recognition komutunu kullanarak işlemleri yapabilmeniz için model üzerinde herhangi bir işlem yapmak zorunda değilsiniz. Model üzerinde bütün düzlemleri unsur haline getirerek, kullanıcıyı yormadan 2D 3D frezeleme işlemi yapmaktadır.

Unsurları kolay kullanabilmek için takım kütüphanenizi oluşturduğunuz taktirde sizlere daha kolay takım yolu çıkarma işlemi yapabilmektedir.

Düzlem çıkarma işlemlerinde ara yüz pencerenizde oluşan unsurlar ekranınızın alt tabakasında oluşacaktır ve oluşan düzlemleriniz dökümante halinde gelecektir.

Oluşacak olan düzlemlerinizi Use Frame bakışına göre çıkarabilirsiniz.

Düzlemlere başlangıç bitiş gibi noktaları belirtebilirsiniz.

User seçeneğinden düzlemlerinizi manuel olarak da sadece istediğiniz düzlemlerde işlem yapabilirsiniz.

Unsur çıkarma işlemlerinde sadece düzlem değil aynı ara yüzde delik unsurları, pocket unsurları, plane unsurları vs. çıkarma olasılığına sahipsiniz.

Oluşmuş olan düzlem unsurlarınızın features ara yüz penceresinde çıkmış olarak göreceksiniz. Model üzerinde oluşan unsurlarınız U-V vektörlerine göre görsel olarak görünecektir. Oluşmuş olan düzlem unsurlarınıza topluca takım yolu çıkarabilir veya tek tek de çıkarma olasılığına sahipsiniz. Oluşmuş olan düzlem unsurlarınızı hangi sıfır koordinatına göre yaptıysanız ona göre unsur düzlemleri oluşacaktır.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir