3D Sculptor | 3DEXPERIENCE ROLLERİ

3DEXPERIENCE Platform rollerinden biri olan 3D Sculptor, bulut tabanlı organik modelleme çözümüdür. Ergonomik tasarımlar oluşturmak için kusursuzdur. Tasarımcılar, Mühendisler ve dijital ortamda tasarım yapan sanatçılar için güçlü ve sezgisel Sub-D modelleme araçlarını sunar. 3D Sculptor rolü, xShape uygulamasıyla birlikte gelmektedir.

Zorlu organik modelleri rahatlıkla tasarlayabilir, bulut tabanlı ortamda bütün ekibinizle eş zamanlı olarak paylaşabilirsiniz. 3D yüzeyler oluşturmak için eskizleri, fotoğrafları kullanabilirsiniz.

3D Sculptor ile neler yapabilirsiniz?

# Çok sevdiğiniz ve alıştığınız masaüstünüzdeki SOLIDWORKS ve diğer 3DEXPERIENCE uygulamalarıyla birlikte, kusursuz çalışabilirsiniz.

# Sezgisel alt bölüm (Sub-D) modelleme teknolojisi kullanarak, oldukça kusursuz ve sterilize edilmiş ve organik geometrileri hızla oluşturabilirsiniz.

# Çalışmalarınıza internetin olduğu her yerden dilediğiniz aman erişebilirsiniz.

# Fikirlerinizi, yorumlarınızı, eskizleri iş arkadaşlarınızla güvenle paylaşabilirsiniz.

# 3DEXPERIENCE Platformunda bütün çalışmalarınızı yönetebilirsiniz.

Makalenin hemen başında da belirttiğimiz üzere 3D Sculptor rölü xShape uygulamasıyla birlikte gelmektedir.

xShape bulut tabanlı ortamda organik modelleme deneyiminizi farklı bir boyuta taşımaktadır. Yüzeyleri NURBS ‘e dönüştürebilir, sürükle bırak metoduyla eskizler yada görselleri üzerinden hızla organik modellemeler yapabilirsiniz.

3DEXPERIENCE hakkında genel bilgi sahibi olmak için blogda yayımladığımız 3DEXPERIENCE nedir? adlı makalemizi inceleyebilirsiniz. 3DEXPERIENCE rolleri ve uygulamalar hakkında daha fazla bilgi için bizlere https://armadayazilim.com/ adresinden ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla.

 

 

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir