SOLIDWORKS Şampiyonlar Programı

İddialı bir SOLIDWORKS kullanıcısı mısınız? Sizler için harika bir program oluşturuldu: SOLIDWORKS Şampiyonlar Programı. Kendini SOLIDWORKS ‘de kanıtlamış, tutkulu kullanıcıların yer aldığı adeta bir Şampiyonlar Liginden bahsediyoruz. SOLIDWORKS yeteneklerinizi “ŞAMPİYON” statüsünde onaylatmak ve programın avantajlarından yararlanmak istiyorsanız hemen detaylara geçebiliriz.

ŞAMPİYONLAR Programının Amacı Nedir?

Dünyanın dört bir tarafındaki SOLIDWORKS kullanıcılarının deneyimlerini paylaşacağı bir platform olmasının ötesinde, kullanıcıları birleştirmek ve birbiriyle daha fazla etkileşimde olması hedeflenmektedir.

Programa katılmak için Gerekli Şartlar ve Avantajlar

Programa dahil olmanız için gerekli şartlara bakıldığında, daha çok aktif bir katılımcı olmanız için teşvik edici kriterler olduğu görülecektir.

 #  CSWP veya CSWE sertifikalarına sahip olmak,

 #  Çevrimiçi toplulukları (sosyal medya, forumlar), kullanıcı grupları veya yerel girişimlere (öğrenci grupları) aktif katılım göstermek,

 #  Yazılım geliştirme konusundaki topluluk odaklı yaklaşıma aktif olarak katılma ve bunları teşvik etmek (ör: Alpha / BETA programları, kullanılabilirlik testi, hata / geliştirme raporlaması),

Bu programa katılmanızın bir parçası olarak, heyecan verici fırsatları ve avantajları keşfedebileceksiniz. Örnek verecek olursak;

  • Yalnızca özel davetlilerin katılabildiği konuşma ve etkinliklere katılma fırsatı,
  • Özel “Hoş Geldiniz” kitine sahip olmak,
  • Çevrimiçi mağaza ve topluluklara katılma fırsatı
  • Yeni ürünleri denemek için davetiyelere erişim imkanı
  • Özel programlar ve girişimlere davetler
  • Tartışma alanları, ilgili konulardaki periyodik toplantılar, diğer şampiyon kullanıcılarla etkileim ve SOLIDWORKS ekibinin üyelerine özel erişim imkanı.

Ayrıca kullanıcıların yetkinliklerini onayladığı bir alan olarak da görüleceğine eminiz. Linkedin ya da diğer sosyal ağlarda, kimliğinizi geliştirme imkanı sağlayacağı açık. Diğer Şampiyonlar ‘la etkileşim içinde olarak hem bilginizi geliştirebilir hem de önemli bir çevre edinmiş olursunuz.

Şampiyonlar Programına Katılın

Bahsetmiş olduğumuz avantajlardan faydalanmak için hemen aşağıda yer alan butona tıklayarak başvurabilirsiniz.

KAYIT OL

 

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir