ArmadaWorks Nedir? Ne Kazandırır?

Armada yazılım olarak tamamen kullanıcı odaklı geliştirdiğimiz yazılımlar ile stratejik çözümler sunuyor ve Geleceği Tasarlıyoruz! 10 yılı aşkın tecrübemiz ile binlerce kullanıcıya mühendislik hizmetleri sağlıyoruz. AR-GE departmanındaki mühendislerimizin geliştirdiği ARMADAWORKS yazılımına birlikte bakalım.

ARMADAWORKS Nedir?

ArmadaWorks; Dünya genelinde kabul görmüş olan ve en çok kullanıcıya sahip olan 3D tasarım programı SOLIDWORKS ‘un eklentisidir. Armada Yazılım ekibi tarafından geliştirilmiştir.

ArmadaWorks kullanarak zamandan ve maliyetten tasarruf yapabilirsiniz. Size sağladığı özellikler sayesinde, işinizi çok hızlı ve kolay yapabilirsiniz. SOLIDWORKS’de tasarımdan imalata giden süreci doğru ve hızlı bir şekilde yönetebilirsiniz.

ARMADAWORKS neden geliştirildi?

Ülkemizde firmaların Ar-Ge ve İnovasyon süreçleri incelendiğinde, genel anlamda süreçlerde tekrarlanan işler bulunuyor. Ar-Ge merkezleri, tasarım merkezleri ve proje ekipleri zamanlarının yaklaşık olarak %40 ını tekrarlayan işlere harcıyor. Bu nedenle projelerin yetişememesi, inovasyon ve geliştirme yapılamaması, benzer ürünlerin üretilmesi ve hatta çoğu ürünün kopyalanması durumu ile karşılaşılmakta.

ArmadaWorks programının geliştirilme ihtiyacı, standart işlerin otomatikleştirilerek zaman kazandırılması fikriyle doğmuştur. Ülkemizde ve Dünya genelinde ürün veya montajlarda tasarım sırasında ki ekstra zaman alan standart işler, ArmadaWorks yazılımı ile otomatize edilerek tasarım süreçlerinde ciddi zaman kazanılması ve hata oranlarının minimize edilmesi sağlanır.

ARMADAWORKS Tüketicilere Neler Kazandırır?

Özel yazılım olan ARMADAWORKS tasarımcılara ve tasarım departmanı olan firmalara aşağıdaki özelliklerin otomatik yapılmasını sağlayarak minimum %40 zaman kazancı sağlar. Bunu 5 kişilik bir ekip için düşündüğümüzde ortalama 2 kişinin yapacağı işi ve harcayacağı zamanı neredeyse sıfıra indirmesi demektir.

Firmamızda Armadaworks ‘ü kullanırsak yıllık ne kadar zaman kazanırız? Sorusunun cevabını bulmak için aşağıdaki görsele tıklayarak kazancınızı hesaplayabilirsiniz.Firmanızda ki çalışan proje bilgilerini girebilir ve net şekilde kazancınızı görebilirsiniz.

Armada Yazılım olarak yerli çözüm ortaklarımıza (müşteri demiyoruz😊), katkıda bulunmak ve çözüm ortaklarımızın daha inovatif projeler ortaya çıkarması için zamandan tasarruf ettiriyoruz ve bu sayede birlikte daha çok büyüyoruz..

O zaman… Hadi birlikte programın özelliklerine göz atalım..

# Tek tuşla montajınızın imalat resimlerini hazırlayarak imalat sürecinizi hızlandırmanıza yardımcı olur. Tek tek katı modelin fotoğrafını ekran alıntısı olarak almaya artık son veriyoruz ve otomatik listenizi paylaşıyoruz.. Üstelik bu liste formatını firmanıza göre özelleştirebilirsiniz.

# Açınım al komutu ile tüm sac ürünlerinizin açınımını alarak dxf veya dwg olarak otomatik kaydedin.

# Dönüştür komutu ile dosyalarınızı tek tuş ile dxf dwg ve pdflere dönüştürebilirsiniz.

Daha fazlasını aşağıdaki tabloda ve www.armadaworks.net adresinde bulabilirsiniz.

Son olarak ArmadaWorks hakkında blog üzerinde yer alan diğer makalelere göz atmanızı tavsiye ederiz. ArmadaWorks hakkında daha fazla bilgi almak için bize https://www.armadayazilim.com/iletisim adresinden ulaşabilirsiniz. Görüşmek üzere.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir