Girişimciler için Ücretsiz SOLIDWORKS Girişimcilik Lisansı

SOLIDWORKS girişimcilik lisansı ile tamamen ücretsiz SOLIDWORKS lisansına sahip olabilirsiniz. Bunun için firmanız elbette ki belirli kriterlere sahip olması gerekiyor. Hangi firmalar ücretsiz SOLIDWORKS girişimcilik lisansı na sahip olabilir, girişimcilik lisansına nasıl başvuru yapabilirsiniz açıklamadan önce, SOLIDWORKS® Kuluçka ve Girişim Hızlandırma Merkezleri Programının getirdiği avantajlardan bahsedelim.

 SOLIDWORKS Girişimcilik Lisansı nın Getirdiği Avantajlar 
 1-   SOLIDWORKS Premium paketinin getirdiği bütün CAD, görselleştirme , simülasyon ve daha fazla araç.

 2-   Certified SOLIDWORKS Associate ve Professional sertifikası sertifikalarına sahip olma. Solidworks sertifika sınavları hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.

 3-   SOLIDWORKS etkinliklerinde konuşarak firma ve ürünlerinizin tanıtımı  ve SOLIDWORKS ile ortak pazarlama imkanı. Hemen aşağıda bir öğneğini görebilirsiniz.

 4-   Direkt olarak SOLIDWORKS mühendislerinden veya yöneticilerinden tasarım rehberlik desteği.

 5-   MySolidWorks online eğitim platformu, ürünlerinizi daha iyi geliştirmek için kullanabileceğiniz yüzlerce makale, video ve çeşitli araçlar.

Göreceğiniz üzere tamamen girişimcilerin, ürünlerini en iyi şekilde tasarlayabilmeleri ve geliştirebilmeleri için oluşturulan mükemmel bir program. Şimdi de gelelim belki de en çok merak edilen soruya: SOLIDWORKS girişimcilik lisansı ndan kimler faydalanabilir?

 Ücretsiz SOLIDWORKS Girişimcilik Lisansı Programından Kimler Faydalanabilir? 

Kuluçka ve Girişim Hızlandırma Merkezleri için SOLIDWORKS Programı olarak adlandırılan bu programa donanım startup ‘larıyla (bireylerle değil) çalışan bir girişim hızlandırma merkezi, kuluçka merkezi, SEED/VC fonu veya startup’lara destek olan bir kuruluş olmanız gerekir.

Bu bahsettiğimiz tabirler size uzak mı geliyor? Bizimle iletişime geçerseniz sizlere yardımcı olabiliriz. Makalenin sonundaki formu doldurabilir ya da direk olarak bizleri arayabilirsiniz. Belki de ücretsiz SOLIDWORKS Premium lisansı sahip olma şansınız vardır 🙂

 Ücretsiz SOLIDWORKS Girişimcilik Lisansına Nasıl Başvurulur? 

Öncelikle eğer başvururken aklınıza takılan sorular varsa ve bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa, sizlere ücretsiz olarak destek sağlayacağımızdan emin olabilirsiniz. Başvuru adımlarını kusursuz atlatmanız için gerekli ipuçları bizde.

 1-    Başvuru yapabilmek için burada yer alan linke tıklayınız.

Solidworks girişimcilik lisansı başvuru
 2-    Başvurunuz onaylanırsa; marka ve ürünlerinize göre hangi SOLIDWORKS ürünlerinin ihtiyacınızı karşılayacağı belirlenir. Bu aşamada sizinle irtibata geçilerek, en doğru ürünler belirlenmiş olur.

 3-   Son olarak gerekli sözleşmeler imzalandıktan sonra yetkili bir SOLIDWORKS distribütörü sizinle iletişime geçer. İşte bu kadar 🙂

En verimli şekilde ürünler geliştirmenizden pazarlama süreçlerine kadar, her aşamada SOLIDWORKS ürünleri yardımcınız olacaktır. Bütün sorularınız için hemen bizimle irtibata geçebilirsiniz. Görüşmek üzere.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir