CAMWorks IPad Uygulamasında Yenilikler

CAMWorks ayrıca kullanıcıları için yeni iPad uygulamasını tanıttı. CAMWorksView iPad ve iPhone için yüksek performanslı 3D CAM veri görüntüleyici. Ücretsiz CAMWorksView Uygulaması için ek bir CAMWorks lisans gerektirmiyor.
CAMWorksView ile kullanıcılar, 3D Çalışma Sürecinde (WIP) modelleri, takım yolları gözden geçirip ve gerekli notları üretim bölümünden tasarım ofisine iletebilirsiniz.
camworks
3D WIP Modelleri ile sezgisel dokunmatik etkileşimle çalışılabilir. Tek parmak ile döndürme, sürükleme gibi özellikleri içermektedir. Modelleri, montajları, takım yolları ve ilgili çalışma verisini görüntülemenize olanak sağlar.
screen568x568
screen568x568 (1)
Model Özellikleri ile CAMWorks Çalışma parametreleri görüntülenip kesitleri alınabilir, serbest el biçimlendirme ve metin biçimlendirme seçeneğini kullanarak geri bildirim anlık olarak kaydedilip e-posta paylaşılabilir.
Şirket ayrıca eğitim ihtiyaçlarını tamamlamak için, kendi kendine öğreten öğrenme için yararlı bir başvuru kılavuzu hizmeti ayarlamış, video ve talimatları artırmıştır.
Genel özelliklerine bakacak olursak ;
– Takım yollarının görüntülenebilmesi, WIP modellerinin iPhone ve iPad de doğrudan .cwview ile görüntülenebilmesi
– Çoklu dokunma ile büyütme-küçültme, kaydırma, döndürme ve görüntüyü sıfırlama
– XY/YZ/XZ düzlemlerinde kesit alma
– Komponentler görüntülerinin gizlenmesi,
– PMI gizleme
– Modellerin e-posta ile gönderimi
– Uygulama içinde anlık kayıt.
Detaylı bilgiler için CAMWorksView bağlantısını ziyaret ediniz.
Kaynak: cadcampedia.com

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir