Pandemi sonrası makine fuarlarının eskisi kadar etkili olmayacağını düşünüyorsanız, ürünlerinizi her yönüyle sergilemeniz için mükemmel bir alternatif bulunuyor: Online Fuar!  Dijital Fuar ya da Sanal Fuar olarak da adlandırılan yeni fuar anlayışı ile coğrafyadan bağımsız olarak, ürünlerinizi her yönüyle tanıtabilirsiniz. 

Eğer bir SOLIDWORKS kullanıcısıysanız, Online Fuar larda farkınızı yansıtmak için ürün fotoğrafları çekmekten çok daha ötesine geçebilirsiniz. Sizler için hazırladığımız çalışmada SOLIDWORKS  eDrawings ve SOLIDWORKS Visualize ortamında sanal gerçeklik makaleleri yer alıyor. Ayrıca hemen yandaki webinarımız da genişletilmiş gerçeklik çalışması konuyu netleştirmek adına verilmiştir.

1

SOLIDWORKS eDrawings ile Sanal Gerçeklik

Online fuarlar da etkileyici bir tanıtım yapmak sanal gerçeklik den geçiyor. Bu makalemizde sizlere eDrawings üzerinden SOLIDWORKS sanal gerçeklik uygulaması hakkında detaylar sunulmaktadır. 

2

SOLIDWORKS Visualize ile Sanal Gerçeklik

Yeni normal dijital yaklaşımı hızlandırarak, pratik ve süreçlerden etkilenmeyecek alternatifleri de beraberinde getirdi. Visualize ile SOLIDWORKS sanal gerçeklik uygulaması hakkında detaylar yer almaktadır.

Online Fuar platformlarına katılmak istiyor musunuz? Her sektörden makine üreticileri yada ürünlerini sergilemek isteyenler için Armada Yazılım olarak destek sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bizlere https://www.armadayazilim.com/iletisim adresinden ulaşabilirsiniz. Youtube ve Blog sayfamızı takip ederek, güncel çalışmalarımızdan haberdar olabilirsiniz.