Solidworks 2021 İndir | Ücretsiz Solidworks Girişimci Lisansı

Solidworks 2021 indir mek istiyorsanız, sizlere harika bir haberimiz var. Eğer bir girişimciyseniz tamamen ücretsiz olarak, SOLIDWORKS ‘un en üst paketi olan Premium paketinin avantajlarından yararlanabilirsiniz. Burada eminiz ki aklınıza şu soru geliyor: Girişimci ‘den kastınız nedir? Hangi firmalar girişimci olarak bu programa başvurabilir? Bütün sorularınıza yanıt vermeye başlayalım. 🙂

Girişimcilik Lisansı ile Ücretsiz SOLIDWORKS 2021 İndir 

Dassault Systemes girişimcilileri tasarımdan imalata bütün süreçlerde sizleri desteklemeye devam ediyor. SOLIDWORKS Kuluçka ve Girişim Hızlandırma Merkezleri Programına katılarak, SOLIDWORKS ‘un bütün yeteneklerinden faydalanabilirsiniz. Kuluçka ve Girişim Hızlandırma Merkezleri Programının avantajlarından kısaca bahsedelim;

 1-  SOLIDWORKS Premium paketi nin getirdiği bütün araçları kullanabilirsiniz.

 2-  SOLIDWORKS’un tasarım mühendislerinden ve yöneticilerinden rehberlik desteği alabilirsiniz.

 3-  3DEXPERIENCE World gibi global etkinliklerde konuşmacı olarak yer alabilir, projelerinizi pazarlayabilirsiniz.

 4-  Certified SOLIDWORKS Associate ve Professional sertifikalarına sahip olabilirsiniz. ( Sertifikalar hakkında detaylar için tıklayınız. )

 5-   MySolidworks eğitim platformuna erişim sağlayabilir ve ürünlerinizi daha iyi geliştirmek için kullanabileceğiniz yüzlerce içeriğe ulaşabilirsiniz.

Avantajlarından da bahsettiğimiz üzere şimdi konumuzun en önemli yerine gelelim. Hangi firmalar girişimcilik lisansı programından faydalanabilir?

Girişimcilik Lisansı Programından Kimler Faydalanabilir? 

Kuluçka ve Girişim Hızlandırma Merkezleri için SOLIDWORKS Programı olarak adlandırılan bu programa; donanım startup ‘larıyla (bireylerle değil) çalışan bir girişim hızlandırma merkezi, kuluçka merkezi, SEED/VC fonu veya startup’lara destek olan bir kuruluş olmanız gerekir.

Kafanızda halen soru işaretleri mi var? Firmanızın bu programdan yararlanıp yararlanmayacağını öğrenmek için hemen bizleri arayabilirsiniz. (İletişim için tıklayınız. )

Programa Nasıl Başvurulur?

Öncelikle programa katılmak için uygun olup olmadığınızı netleştirmeniz harika olacaktır. Bunun için bizleri hemen arayarak, hızla uygunluk durumunuzu öğrenebilirsiniz. Ardından aşağıdaki adımları takip ederek, rahatlıkla programa başvurabilirsiniz.

 1-  Girişimcilik programına başvurmak için ilk olarak hemen aşağıdaki linke tıklayınız.

https://www.solidworks.com/incubatorapplication

 2-  Eğer başvurunuz onaylanırsa ihtiyacınız olan SOLIDWORKS ürünlerinin belirlenir. Bu aşamada sizinle irtibata geçilir, dolayısıyla en doğru ürünler belirlenmiş olur.

 3-  Geldik son aşamaya. Artık sözleşmeler imzalanır ve yetkili bir SOLIDWORKS distribütörü sizinle iletişime geçer. İşte bu kadar 🙂

Solidworks 2021 indir me ve 2021 lisansına sahip olmak isteyen startuplar, bu harika programdan faydalanabilirler. Aklınıza takılan bütün sorular için Armada Yazılım olarak destek sağlamaya hazırız. Görüşmek üzere. 🙂

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir