SOLIDWORKS Manage Eklentisini PDM Professional’a Ekleme

SOLIDWORKS Manage yüklendikten sonra SOLIDWORKS Manage, SOLIDWORKS PDM Professional’a bağlanabilir . Bunu yapmanın ilk adımı, SOLIDWORKS PDM Professional Yönetim’e SOLIDWORKS Manage Eklentisini eklemektir.
Bunu yapmak için SOLIDWORKS PDM Professional Management’ı başlatın ve SOLIDWORKS Manage’a bağlanacak kasada oturum açın. Bu, PDM kasasına çift tıklayarak veya kasaya sağ tıklayıp Bağlan öğesini seçerek yapılabilir.

Söz konusu Kasayı yönetme iznine sahip bir kullanıcının şifresini girmeniz istenecektir.

Daha sonra Eklentiler Düğümü’ne sağ tıklayın ve Yeni Eklenti’yi seçin. Eğer o kasa için local view’ınız yoksa , çalıştığınız bilgisayarda öncelikle bu işlemi yapmanız gerekecektir.

SOLIDWORKS Manage Eklentisi varsayılan olarak C:\Program Files\SOLIDWORKS Corp\SOLIDWORKS Manage konumunda bulunur. Gerçek konum, SOLIDWORKS Manage kurulumu sırasında yapılan seçimlere bağlıdır.

Eklenti eklendikten sonra Eklentinin Özellikleri görüntülenecektir. Bu bilgiler incelendikten sonra kapatmak için Tamam’a tıklayın.

Bu eklentinin daha yeni bir sürüm olması durumunda, istemci makinelerin yeniden başlatılması gerektiğine ilişkin bir mesaj alabilirsiniz. Eklentinin kurulumunu tamamlamak için Tamam’a tıklayın.

SOLIDWORKS Manage Eklentisi artık SOLIDWORKS PDM Eklentiler Düğümünde görünecek.

Leave a Reply