3DEXPERIENCE World 2024’ü Buradan CANLI Takip Edin!

3DEXPERIENCE World 2024 etkinliği için Dallas’a gitme şansınız yoksa hiç üzülmeyin! Sizler için etlinliği canlı olarak takip edebileceğiniz linkleri hemen aşağıda derledik!

3DEXPERIENCE World 2024’te CANLI olarak neler yayınlanacak?

Etkinliğin üç gününün tamamının yayınlayacağı açıklandı. Ancak konferansın her günü çeşitli içeriklerle, üç gün boyunca 8 saatten fazla akış yapmak yerine her program için özel liste ayarlandı. Böylece YouTube’da rahatlıkla takip edebilir ve planlamanızı önceden yapabilirsiniz.

Genel Yayın: Konferansın en önemli duyurularını görmek ve 3DEXPERIENCE World‘e katılmanın nasıl bir şey olduğunu tam olarak öğrenmek istiyorsanız bu yayını kaçırmayın.

Tasarım: Bir sonraki çığır açan ürününüzü nasıl geliştireceğinizi, en üst düzey kaliteyi nasıl sağlayacağınızı ve müşteri beklentilerini aşarken pazara sorunsuz bir yolculuk yapmayı nasıl sağlayacağınızı keşfedin. Masaüstünde, bulutta veya her iki dünya arasında köprü oluşturan her ortamda başarılı olmanızı sağlayacak son teknoloji SOLIDWORKS ürünleri bu oturumda yer alıyor.

Analiz: Tahmini ortadan kaldırarak tasarımın iyileştirilmesi için bir katalizöre dönüşen simülasyonu ürün geliştirme yolculuğuna entegre etmenin dönüştürücü etkisini keşfedin. Her SOLIDWORKS tasarımcısı ve mühendisinin erişebileceği kapsamlı simülasyon çözümleri, ürün geliştirme aşamasında çok sayıda zorluğun üstesinden gelir.

İmalat: Üretim uzmanlarından oluşan çeşitli bir panel, genişleyen beceri açığını kapatmak, üretimdeki çeşitliliği artırmak ve sağlam bir üretim hattı oluşturmak için stratejiler üzerinde duracak. Çeşitliliğin artırılmasına ve erişimin genişletilmesine özel bir vurgu yaparak, sektörün büyümesi için dayanıklı bir yol oluşturmaya odaklanacak.

SOLIDWORKS 2025: 3DEXPERIENCE World 2024’teki son günde, TOPLULUK hakkındaki konuşmalarla ve SOLIDWORKS 2025’te neler olacağına dair ön görünüşlere yer verilecek!

 

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir