SOLIDWORKS ‘ü 3DEXPERIENCE Platformuna Bağlamak için 3 Neden

Tasarımcılar, çoğunlukla çalışma yerlerinde bulunan sunuculardan yararlanan PDM ve PLM çözümlerine aşinadır. Ofiste bulunurken PDM ‘in bütün nimetlerinden yararlanılırken, uzaktan çalışılmak istenildiğinde durum değişir. Uzaktan çalışmaya devam edebilmek için mecburen VPN veya Uzak Masaüstü bağlantıları tercih edilir. Bu tercih elbette ki çalışmayı oldukça yavaştır ve çalışma performansını önemli ölçüde yavaşlatır. Peki SOLIDWORKS kullanıcıları verimsiz çalışmaya mahkum mu? Elbette ki hayır! Collaborative Designer bunun için var.

Collaborative Designer for SOLIDWORKS, SOLIDWORKS uygulamanızı bulut tabanlı 3DEXPERIENCE platformuna bağlar. Böylece veri yönetimi olduğu gibi iş akışına entegre edilir. İşte size İşte Collaborative Designer’ı değerlendirmenizi sağlayacak, para ve zaman kazandıran 3 neden!

1- Her Yerden Çalışabilirsiniz

Özellikle pandemi döneminde evden çalışma modelini giderek yaygınlaştı. Ofise bağlı kalmaksızın çalışabilmek, işlerin sürekliliği ve verimliliği açısından olukça önemli. 3DEXPERIENCE Platformu şirket içi iletişimin arttırılmasının yanısıra kesintisiz veri akışını sağlar. Müşteriler, tedarikçiler ve yöneticiler ihtiyaç duyduklarında verilere güvenle erişebilir.

Bütün ekip tek bir ortama bağlandığından işbirliği çok kolaydır. 3DEXPERIENCE Platform, herhangi bir cihazdan 3D modellerin anında incelenmesini sağlar. Bu ürün geliştirmede geri dönüş sürelerinin hızlandırılmasına yardımcı olur. Ekip üyeleri arasındaki iletişim otomatik olarak izlenir. Böylece sorunlar daha hızlı keşfedilebilir ve daha da hızlı çözülebilir. Platformun sanal ürün geliştirme ortamı aracılığıyla, iş arkadaşlarına veya kritik tedarikçilere temiz ve verimli bir şekilde iletişim sağlanabilir.

2- Veri Yönetimi Yerleşiktir

Büyük revizyonlar ya da küçük değişiklikler olsun hiç farketmez, bir mühendis için güncellemeleri yönetmek oldukça önemlidir. Platforma bağlanmak, gerçek zamanlı verilerden yararlanarak daha bilinçli kararlar alma becerinizi geliştirir. Tüm veriler aynı yerde bulunduğundan, herkes tek ve güncel çalışmaya erişir. Gerçek zamanlı verilere eriştiğiniz için model revizyonlarında veya montaj konfigürasyonlarında senkronize olmama riski bulunmaz.

3- IT Departmanının İş Yükünü Azaltır

Collaborative Designer, SOLIDWORKS verilerini güvenli bir şekilde yönetmenize, paylaşmanıza ve internet bağlantısı olan herhangi bir konumdan verilere erişmenize olanak tanır . Tüm paydaşlar anında günceldir ve en son proje durumunu istedikleri zaman ve istedikleri zaman görebilirler.

Özel olarak şirket içi sunucular olmasına gerek yoktur. IT ekibinizin artık sunucu alanı, soğutma sorunları, fiziksel koruma veya diğer endişeler konusunda endişelenmesine gerek bulunmuyor. Ağ altyapısı, depolama, yedeklemeler ve felaket kurtarma planları geride kaldı. Ayrıca yükseltmeler, hizmet paketleri ve indirmeler gibi yazılım güncellemeleri otomatik olarak gerçekleşir.

Platforma bağlanmak VPN veya diğer bağlantılara olan ihtiyacı tamamen ortadan kaldırır.  Tasarımcılar 3DEXPERIENCE platformuna bağlanmak için Collaborative Designer ‘ı kullanarak, SOLIDWORKS’teki çalışmalarına herhangi bir yerden devam edebilir. Tasarım verileri, kuruluş genelinde sorunsuz kullanımını sağlayan birleşik bir ürün tanımının parçası haline gelir.

Sizlerde 3DEXPERIENCE Platformunun mükemmel avantajlarından faydalanmak istiyorsanız bizlere hemen ulaşabilirsiniz. Görüşmek üzere.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir