Evden SOLIDWORKS Öğrenmek için En İyi 5 Kaynak

Evden Solidworks öğrenmek, sadece Covid döneminde insanların aklına gelen bir yöntem değil. Bir kursa gitmek için zamanınız yada maddi durumunuz olmayabilir. Bazen de tam olarak istediğiniz seviyede bir kurs bulmakta uğraştırıcıdır. İleri seviye bir Solidworks Kursu olduğunu düşünerek gittiğiniz eğitimde, bir dairenin nasıl çizildiğinin anlatıldığını görmek sinir bozucu olacaktır. 🙂 Evden tam olarak istediğiniz bir SOLIDWORKS eğitimi almak dururken neden vakit kaybedesiniz ki? İşte sizler için derlediğimiz evden Solidworks Öğrenmek için en iyi 5 kaynak.

1- YouTube:

Youtube hemen hemen her şeyin öğrenilebileceği bir kaynak olduğu zaten sır değil şüphesiz ki. SOLIDWORKS eğitimi söz konusu olduğunda da yine mükemmel eğitim videolarının olduğunu farkedeceksiniz. Burada ki önemli nokta her kaynağa itibar etmemek ve güzel kaynakları binlerce video arasından seçmek olacaktır. Sizler için bir kaçına yer verelim.

Youtube ‘da ilk olarak Model Mania eğitimlerini mutlaka izleyin. Her seviyeden eğitici modeller üzerinde pratikler yapıldığını göreceksiniz. Model Mania yıllardır SOLIDWORKS World ‘de (şimdiki adıyla 3DEXPERIENCE World) düzenlenen bir yarışma. Yarışmada yer alan modeller üzerinde pratikler yaparak bilgilerinizi ileri seviyeye taşıyabilirsiniz.

Model Mania videolarının tamamına nasıl mı ulaşacaksınız? Model Mania arşivi için lütfen tıklayınız.

YouTube için bir diğer önerimizde Armada Yazılım resmi Youtube kanalımız olacaktır. Modelleme ipuçları, analizler ve SOLIDWORKS hakkındaki eğitim videoları ile sizin için mükemmel bir kaynak olacak. Youtube kanalımız için tıklayınız.

2- 3DEXPERIENCE World Kayıtları

3DEXPERIENCE World etkinlikleri, dünya genelinde ki her düzeyden SOLIDWORKS kullanıcısının katıldığı mükemmel bir ortam sağlıyor. Türkiye’de evinde oturarak kendini geliştirmek isteyen biri olarak bu etkinliğin sizin için ne yararı olabilir ki? Hemen açıklayalım. Etkinlikte yarışmalar, yeni sürüme ait yenilikler ve mükemmel modelleme tecrübeleri yer alıyor. Bütün içerikte sonradan ulaşılabilmesi adına kayıt altında tutuluyor. Bu kayıtlar sizin için eşsiz eğitim kaynakları olacaktır. Kayıtlar için tıklayınız.

3- Armada Yazılım Eğitimleri

Tamamen ücretsiz düzenlediğimiz eğitimlerimize evden katılarak kendinizi geliştirebilirsiniz. Eğitimlere kayıt olmak için hemen aşağıdaki eğitim takvimine tıklayın.

https://www.armadayazilim.com/egitimler/egitim-takvimi

Size uygun tarihte ki eğitime tıklayarak bir kaç saniye içinde kayıt işlemini tamamlayın. Sertifikalı eğitmenlerin verdiği harika eğitimlere katılarak aynı zamanda eğitim sonrası sertifika da kazanma şansınız bulunuyor.

4- MySOLIDWORKS eLearning

İşte size SOLIDWORKS tarafından hazırlanmış, güzel bir kurgu içerisinde sunulan eğitim platformu. Evden Solidworks öğrenmek istiyorsanız, MySOLIDWORKS hesabınıza giriş yaparak, Training sekmesinde yer alan eğitim içeriklerinden faydalanabilirsiniz. Solidworks öğrenmeniz için size eşlik eden mantıklı bir akış sunuluyor. MySOLIDWORKS hesabına giriş yapmak için daha önce hazırladığımız içerik için lütfen tıklayınız.

5- SOLIDWORKS Sertifika Sınavları

SOLIDWORKS Sertifika sınavları bilginizi geliştirmek ve üst seviyeye taşımak için harika araçlardır. SOLIDWORKS yeteneklerinizi ölçebilir ve eksik olduğunuz tarafları net şekilde görebilirsiniz. Geliştirmek durumunda olduğunuz tarafları keşfetmek için Sertifika Sınavlarından daha güzel bir yöntem bulunmuyor 🙂 SOLIDWORKS Sertifika sınavları hakkında daha fazla bilgi için lütfen tıklayınız.

Evden SOLIDWORKS öğrenmek için sizlere aktaracağımız en iyi 5 yöntem bu kadar. Ancak daha fazla tavsiye isterseniz yada eğitimlerimize online olarak katılmak isterseniz, bizlere https://www.armadayazilim.com/iletisim sayfasından ulaşabilirsiniz. Görüşmek üzere.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir