eDrawings Nasıl Kurulur?

SOLIDWORKS eDrawings ile birçok CAD uzantısını üç boyutlu olarak görüntüleyebilir, üzerine notlar ekleyebilir ölçüler alabilirsiniz. Üstelik eDrawings PC sürümü, ücretsiz bir program ve taşınabilir ortamlarda da ( tablet, telefon ) kullanılabilir.

Peki herşey harika fakat bu ürünün kurulumu nasıl yapılıyor? Burada iki yöntem var eğer elinizde hali hazırda bir SOLIDWORKS kurulum dosyası varsa bununla kurabilir veya yalnızca eDrawings’i www.edrawings.com üzerinden indirebilirsiniz.

Öncelikle SOLIDWORKS Kurulum yöneticisi üzerinden kurmaktan bahsedeceğiz.

1- Kurulum DVD / imajı içerisindeki SOLIDWORKS Kurulum Yöneticisini ( setup.exe) başlatın. Veya halihazırda sisteminizde SOLIDWORKS kurulu ise “Program Ekle veya Kaldır” ile SOLIDWORKS > Değiştir diyerek yine kurulum yöneticisine erişebilirsiniz.

Gelen ilk ekranda eğer SOLIDWORKS kurulu değil ise “Bu bilgisayara yükleyin” veya kurulu ise “Kurulumu değiştirin” seçeneği seçilir.

Daha sonra lisans bilgileri ekranı gelicektir. Bu adımda hiçbir değişiklik yapmadan doğrudan “İleri” komutu tıklanır. Kurulum size yalnızca lisans bilgisi içermeyen programlarını kurabileceğinize dair bir uyarı gösterir. Tamam deyip devam ediyoruz.

eDrawings ücretsiz bir program olduğundan herhangi bir lisans bilgisine ihtiyaç duymayacağız.

Ürün seçimi adımında eDrawings’i seçip ileri diyoruz. Son adım olarak “Şimdi Kur” veya “Şimdi Değiştir” dediğinizde kurulum yöneticisi indirmeyi ve kurulumu tamamlayacaktır.

2- Eğer doğrudan www.edrawings.com üzerinden indirirseniz yalnızca İleri > İleri şeklinde adımları takip etmeniz yeterlidir.

Kurulum aşamalarında herhangi bir sorun yaşıyorsanız bizlere https://www.armadayazilim.com/iletisim adresinden ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla.

 

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir