3DEXPERIENCE Marketplace : İmalatın Amazon’u

Amazon.com ‘un kitap, CD vs. satmak için yola çıkış hikayesi düşünüldüğünde bugün ki global başarısı şaşırtıcı olabilir. Kimileri bunun tesadüfi bir başarı olduğunu savunsa da, vizyoner olduklarını kimse inkar edemez. Öyle ki AWS (Amazon Web Service) bulut bilişim hizmetleri 2002 yılında kurulduğunda, bulut / cloud sistemleri ile ilgili çok az kişi fikir sahibiydi. Bugün tüm bulut ağlarının %34 ‘üne AWS sahipken, rakip  firmalardan Microsoft %11, Google %8 ve IBM %6 sına sahip. Şuan ki gelinen noktaya bakıldığında inkar edilemeyecek derecede geleceği gördükleri kesin.

Dassault Systèmes ‘in geliştirdiği 3DEXPERIENCE platformu işte bu vizyonun yansıması diyebiliriz! 3DEXPERIENCE Marketplace ise güçlü 3DEXPERIENCE Platformunun arka bahçesi, bugünün ve geleceğin ta kendisi… Endüstriyel hizmetler ve imalatçılar için çevrimiçi bir ekosistem olarak tasarlandı. Türünün ilk perakende çözümü olan,  güçlü bir çevrimiçi ticaret platformu.

3DEXPERIENCE Marketplace Nasıl Çalışır?

Bir araba için parça üretmek istediğinizi hayal edelim. Her şey, hayalinizin 3 boyutlu olarak SOLIDWORKS ‘de tasarlanmasıyla başlar. Sonraki adım, modelinizi platforma yüklemektir. Bundan sonra, parçanın nasıl üretilmesi gerektiğini belirtme zamanı. 🙂 Parçanın üretim tekniği, malzemeler, zaman, tolerans, sevkiyat vs. gibi detayları eksiksizce giriyoruz.

Platform, ihtiyacınıza karşılık verecek olan, potansiyel üreticilerin listesini sunacaktır. Olası tedarikçilerle görüşmeye başlayabilirsiniz. Şartnameler ve maliyetler konusunda anlaşmak için görüşmeler platform içinde gerçekleştirilir. Son olarak, Marketplace içinde ödeme yaparak satın alma işlemini yapabilirsiniz.

Tedarik Zinciri Artık Değer Zinciri

İmalat için tedarikçiler ile müşteriler birbirine bağlanıyor. Bir müşteri ne üretmek istediğini 3DEXPERIENCE Marketplace ‘de belirleyerek, doğru tedarikçiyi hızla bulabiliyor. Sadece şehrinizden, ülkenizden üreticilerle değil bütün dünyadan firmaları keşfetmeniz için kusursuz bir değer zinciri.

3DEXPERIENCE Marketplace imalatçılar ve tedarikçiler ekosisteminin tamamı kendi alanlarında tanınmış uzmanlardır. Bir parçanın veya ürünün üretilebildiğinden emin olmak ve riskleri azaltmak için 3DEXPERIENCE Platformu kesin çözüm olacaktır. Ayrıca, alıcı-satıcı arasındaki bir faturalandırmalar gibi tüm faaliyetleri de rahatlıkla takip ederek, para transferlerinizi belgeleyebilirsiniz.

3DEXPERIENCE Marketplace hakkında daha bilgi ister misiniz? İmalatın yeni yüzüne hızla uyum sağlamak için https://www.armadayazilim.com/iletisim adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Görüşmek üzere.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir