3DSwym | 3DEXPERIENCE UYGULAMALARI

3D Swym uygulaması, 3DEXPERIENCE platformunun kuzeyinde yani en üstünde yer alır. Sosyal ağ ve ekiplerle işbirliğine dayalı uygulamaların bulunduğu yerdir. Collaborative Business Innovator rolünün sağladığı uygulamadır.

Şirket içi yada dışındaki topluluklarla iletişime geçebilir, ilgilendiğiniz yada çalıştığınız konular özelinde ki topluluklara dahil olabilir yada yeni topluluklar oluşturabilirsiniz. Sezgisel içerik oluşturma araçları ve sosyal etkileşim ağlarıyla, günümüz teknoloji dünyasına tam entegre olmanın harika yoludur.

3DSwym en fazla 3 panelden oluşur. Panelin solunda topluluklarınıza ve konuşmalarınıza ulaşabilirsiniz. Ait olduğunuz toplulukları listeler halinde görüntüleyerek, favori topluluklarınızı belirleyebilirsiniz. İster ekibinizden birileriyle, isterseniz de topluluklardan herhangi biriyle yapılacak konuşmaları yine panelin solundaki alanda göreceksiniz.

Topluluklar içerisindeki gönderileri içeriklerin türüne göre filtreleyebilir, topluluk üyeleriyle iletişime geçebilirsiniz. Konuyla bağlantılı olarak kendinize mükemmel bir ağ kazanmış olacaksınız.

3DSwym ‘in mükemmel olduğu diğer konuda konuşmalar. Sadece 1 kişiyle değil, toplu konuşma ortamı da sağlanmakta. Görüntülü görüşme, sesli görüşme yada klasik olarak yazarak ekibinizle yada topluluklarla konuşmalar yapabilirsiniz. 3DSwym uygulaması, 3DEXPERIENCE platformunun gücünü gösteren önemli bir araçtır.

Tasarımlarınızı, görüşmelerinizi, toplantılarınızı ve ekibinizi yönetmek için geliştirilen 3DSwym hakkında daha fazla bilgi için bizlere https://www.armadayazilim.com/iletisim adresinden ulaşabilirsiniz.

Son olarak 3DEXPERIENCE platformu hakkında derlediğimiz diğer makalelere de göz atmanızı tavsiye ederiz. Saygılarımızla.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir