SIFIRDAN SOLIDWORKS Visualize ile GERÇEKÇİ RENDER EĞİTİMİ

SOLIDWORKS ‘de render almak istiyorsanız, gerçekçi render görünümlerinde profesyonel yaklaşım olan SOLIDWORKS Visualize ile tanıştırmak isterim. Aslında Visualize sadece SOLIDWORKS kullanıcıları için geliştirilmiş bir yazılım değil. Bilgisayarınızda SOLIDWORKS olmasa da bu yazılımı kullanabilirsiniz. Herhangi bir CAD yazılımı kullanıları da Visualize ile mükemmel görünümler oluşturabilir.

Günümüzde makineyi ne kadar kaliteli üretirseniz üretin, pazarlama materyalleri zayıfsa ürünü satmak bir hayli zordur. Çoğu üretici firma müşterilerden katalog talebi gelinceye kadar, profesyonel bir çalışmanın eksikliğini hissetmezler. Sizleri rakiplerinizden bir kaç adım öteye taşıyacak olan görsel çalışmalar, prestij ve marka değerinizi eminiz ki arttıracaktır.

SOLIDWORKS Visualize ile Neler Yapabilirsiniz?

Ürünlerinizin tasarımı bittiğinde, herhangi bir ajansla anlaşmanıza gerek kalmadan animasyon filmleri hazırlayabilirsiniz. Ürün katalog çalışmaları için yüksek çözünürlükte görseller hazırlanabilir. Şüphesiz ki profesyonelce hazırlanacak görseller Marka-ürün imajını ciddi oranda olumlu yönde etileyecektir. Web sitenizde, kataloglarda ya da istediğiniz bütün platformlarda kullanılmak üzere profesyonel render çalışmaları yapılabilir.

Ürününüz fuarda sergilenemeyecek kadar büyük mü?

Eğer fuar alanında sergilenemeyecek kadar büyük bir ürününüz varsa ya da yurt dışı fuarlarında nakliye sorunları yaşıyorsanız, ürünlerinizi bütün detaylarıyla anlatabileceğiniz, gerçekçi animasyonlar mükemmel bir çözümdür.

Visualize Standard ve Professional olarak 2 ayrı paket olarak yer alıyor. SOLIDWORKS Professional ve Premium bakımlı müşterileri için tamamen ücretsiz olarak sunuluyor.

SIFIRDAN SOLIDWORKS Visualize ile GERÇEKÇİ RENDER EĞİTİMİ

Visualize hakkında daha net fikir sahibi olmanız açısından, konuyla ilgili olarak hazırladığımız eğitim videosunu izleyebilirsiniz. Çalışma incelendiğinde gerçekçi bir görünüm için 3 faktörün gerektiği anlaşılacaktır.

  • Render için projenin ayarlanması
  • Malzeme özelliklerinin tanımlanması
  • Gerekli ışık ayarlamaları

Bu 3 faktör doğrultusunda hazırladığımız webinarda her biri için detaylıca uygulama yapılmıştır. Eksiksiz olarak anlatımı takip ederek, sizlerde şimdiden harika görsel çalışmalar elde edebilirsiniz. Visualize ile hazırlanmış görsel çalışmalar için buradaki linke tıklayarak, YouTube oynatma listemizi inceleyebilirsiniz. İlham verici olacaktır.

SOLIDWORKS Visualize ürünü hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz https://www.armadayazilim.com/iletisim adresini ziyaret edebilirsiniz. Son olarak konuyla ilgili olarak blogda yer alan diğer makaleleri incelemenizi tavsiye ederiz. Görüşmek üzere.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir