SOLIDWORKS Visualize 2018 Beta Sizlerle!

SOLIDWORKS Visualize 2018 Beta Sizlerle!

Güneşli günlerin keyfini çıkarmak için hazırlandığımız yazın bugünlerinde, yaşadığımız bölgeye bağlı olarak yağmur gibi birçok etken bize boş zaman sunabilir. Peki boş zamanlarınızı nasıl dolduracaksınız? SOLIDWORKS Visualize 2018 Beta deneyerek!
SOLIDWORKS CAD’ e sahip misiniz ya da henüz Visualize Standart kurulumu yapmadınız mı? Şimdi Visualize’ı keşfetmek için mükemmel bir zaman.
Rekabet içinde bulunduğumuz pazarda sizi daha önde tutacak yeni unsurları ekledik. Hayatınızı kolaylaştıracak şekilde kullanıcı ara yüzünü yeniden düzenledik. Visualize 2018 yeniliklerine anlık bir bakış atarak, yardımcı linklerle 2018 Beta’ya bugün sahip olabilirsiniz.
 
YENİLENMİŞ KULLANICI ARAYÜZÜ

Visualize 2018 için muhtemelen İlk olarak göreceğiniz en büyük iyileştirme yenilenmiş kullanıcı ara yüzüdür. Bu yenilemedeki amacımız ŞIK, BASİT ve MÜKEMMEL bir deneyim yaşatmak. Bu yeni görünüş, size Visualize kullanımını daha modern bir çalışma alanına sürükleyecektir.  Ayrıca değiştirebileceğiniz temalarda bulunmakta fakat hangisinin sizi ifade ettiğini öncelikle keşfetmelisiniz.
 
SANAL GERÇEKLİK İÇERİKLERİ OLUŞTURUN

VR gözlüğüne sahip olarak kendinizi Visualize projenizin içinde bulmak ister miydiniz? Daha fazla istemeye gerek yok! Visualize 2018 düzleştirilmiş tek bir küresel görsel oluşturmak için ‘Spherical’ (Küresel) kamera kullanımına olanak sağlıyor. Bu görseli VR gözlüklerinizde kullanarak projeniz içerisinde gezinebilirsiniz. Ayrıca bu yeni seçilebilir Spherical (Küresel) kamerayı kullanarak 3 boyutlu (sol göz, sağ göz) içerikler oluşturulabilmektedir. Tüm bunların yanında yeni özelliğimiz için en havalı bölüm Sanal Gerçeklik(VR) animasyonları oluşturabilmenizdir.
 
KOLAYCA YERLEŞTİREBİLECEĞİNİZ YENİ IŞIKLAR

Sahnenizde ışıkları yerleştirmek de güçlük mü çekiyorsunuz? Ya da ışığı tasarımızın üzerinde tam anlamıyla gerçekçi bir spot ışık yerleştirmek mi istiyorsunuz? O zaman bu yenilik kesinlikle sizin için! Sahne içerisinde modelinizin üzerine tıklayarak ışıklarınızı yerleştirip aydınlatmayı sağlayabileceğiniz yeni özelliğimizi sunuyoruz. Bu yeni “Alan” ışıklandırma tipi (Küre, Dikdörtgen, Disk, Silindir) gerçek dünya ışıklandırması oluşturmanıza yardımcı olacaktır. Bu sahne ışıklandırmasının kullanımı ve kontrolü çok basit bir şekilde yapılmaktadır. Daha öncesinde sadece yeni ışık seçeneğini “gerçek mod” desteklerken Visualize 2018 ile hızlı modu kullanarak sonuca daha hızlı ulaşabileceksiniz.
Visualize 2018 Beta birçok yenilik, iyileştirme ve geliştirme ile doldurulmaktadır. Burası için çok fazla!
Mükemmelliği şu an için kendiniz yaşayın!
 
Aşağıdaki linkleri gözden geçirerek bugün başlayın!
http://www.armadayazilim.com/iletisim
 
Visualize Webinar Liste;
https://www.youtube.com/watch?v=8H0X0CDjO3k&list=PLqNCO_6xeNzTaRfQhsFghmGsY-yWv66wx
 
Kaynak: SOLIDWORKS Blog
Çeviri   : Barış KILINÇ
Sorularınız için [email protected]
 

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir