Yeni nesil kontrolör 0i-F

FANUC`un sunduğu CNC kontrolörü 0i-F, dünyanın en popüler CNC kontrolörlerinin yeni jenerasyonunu oluşturuyor. Teknolojik yeniliklerin yanı sıra bu kompakt CNC yeni “Kusursuz” konseptiyle de çok cazip: Benzer kullanım olanakları ve aynı bakım ve teşhis ekranı sayesinde uygulayıcı FANUC CNC`leri hem de 0i-F`den 30i-B serisinin en son CNC`lerine kadar bütün CNC modellerini kolaylıkla kullanabiliyor.


15“ ekran ürünün yeni özelliği. Fakat bu kontrolörün içi de yepyeni tekniklerle dolu. Bu sayede işleme performansı hem de kontrol edilebilir eksen devirleri artıyor. Yüksek per-formanslı kompakt kontrolör için artık i/O-Link i de var.
Yeni CNC kumandası 0i-F ile eşzamanlı olarak bütün FANUC CNC`lerin uygulayıcı arayüzü de tek tip hale getirildi (“kusursuz konsept”). Buna ilaveten PC dünyasından bildiğimiz bir dizi işlev de eklendi. Örneğin fare veya klavye bağlamak için bir Bluetooth arabirimi eklendi. Remote Desktop (Uzak masaüstü kontrolü) aracılığıyla CNC ile Tablet PC arasında iletişim kurmak da mümkün. Diğer yenilikler ise kısaca şöyle: Daha hızlı ve geliştirilmiş program yeniden başlatma, işleme toleransı kontrolü, Loader Control, eksen-lerin çok kanallı uygulamalarla daha esnek eşleştirilmesi, Multi-Path PMC (SPS), Data-Server bellek genişletmesi, Ethernet/IP ve Profinet arabirimleri.

5 BİNDEN FAZLA KİŞİYİ İSTİHDAM EDİYOR

FANUC Europe Corporation robotlardan Robomachine kadar (Robodrill, Robocut ve Roboshot) tüm dünya-nın önde gelen imalat otomasyonu (CNC) üreticisidir. 1956 senesindeki kuruluşundan bu yana FANUC takım tezgahlarının otomasyonuna belirleyici bir katkı yapmış, CNC (Computer Numerical Control) cihazlarının gelişiminde öncü bir rol oynamıştır. FANUC Technologie tüm dünyadaki üretimde tek tek makine parçalarının otomasyonundan bütün bir imalat hattının otomasyonuna uzanan evrimin bir parçasıdır. Tüm Avrupa`ya ya-yılmış 900 FANUC çalışanı satış, teknik destek, lojistik ve müşteri hizmetleri alanında desteklerini sunuyor. Her zaman sizin dilinizi bilen bir muhatap bulabilirsiniz.
FANUC tüm dünyada 5 binden fazla kişiyi istihdam ediyor. Şirketin ana merkezi Japonya`daki Fuji Dağı`nın eteklerinde yer alıyor. FANUC bünyesindeki üretimde 2 binden fazla FANUC robotu kullanılıyor ve her ay 25 bin CNC kontrölör, 5 bin robot, 125 bin servo motor, 84 bin sevorn sürücü, 160 CO2 lazer ile 5 bin Robodrill, 500 Roboshot ve 100 Robocut üretiliyor.
armada yazılım logo_küçük

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir