Havacılık ve savunma için yeni bir çözüm

Havacılık ve savunmada hedefe en hızlı bu teknoloji sayesinde ulaşılacak!

 
2013082610504313372
Havacılık ve savunma endüstrisinde bulunan birçok firma, kısalan teslimat süreleri, ortaya çıkan yeni teknolojiler ve bunların sistemleri gitgide daha karmaşık hale getirmesi nedeniyle sıkıntı yaşıyor. Bir programın tasarım sürecini aksatan nedenler arasında; birbirinden bağımsız iş akışları, ekosistem içinde ayrık çalışan çözümler ve programın her aşamasında karşılaşılan öngörülemeyen değişiklikleri sayabiliriz.
Dassault Systèmes’in havacılık ve savunma endüstrisine yönelik sunduğu “Co-Design to Target” çözümü, bu sorunların her birini ayrı ayrı adresliyor. Dassault Systèmes, bir programın zaman ve bütçe planına uygun ve hedefleneni gerçekleştirecek şekilde teslimatını sağlayacak iyi bir çözüm sunuyor.
Dassault Systèmes’in Endüstri ve Pazarlamadan Sorumlu İdari Başkan Yardımcısı Monica Menghini, “Havacılık ve savunma sanayisinde sürekli karşılaştığımız zorluklardan birisi, programların hedeflenene uygun bir şekilde teslim edilememesidir. Programların bütçeyi aşmaması, zaman planının gerisinde kalmaması ve belirlenen özelliklerin altında olmaması beklenir.” derken sözlerini şöyle sürdürüyor:
“3D tasarım teknolojimiz sayesinde geçtiğimiz 30 yıl boyunca yeni uçakların tasarım süreçlerinin dönüşümünde önemli bir rol oynadık. Şimdi de yeni programların yürütme süreçlerini 3DEXPERIENCE platformumuz ile nasıl dönüştüreceğimize odaklanmamız gerektiğini düşünüyoruz. ‘Co-Design to Target’ ile hedefimiz, mühendislik üretkenliğinde yeni seviyelere ulaşmak ve programın planlandığı şekilde teslim edilebilmesi için yürütme kontrolünü sağlayan bir deneyim sunmaktır.”

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir